Glasfonds

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het herstel van schade aan ramen en ruiten. Een ruit laten vervangen kan veel geld kosten. Wij bieden u daarom de mogelijkheid deel te nemen aan het Glasfonds. Dit fonds dekt schade aan al het glaswerk: binnen en buiten, enkel en dubbelglas. Voor een klein bedrag per maand bent u verzekerd tegen glasschade.

Ben ik verzekerd tegen glasschade?

U kunt in uw huurovereenkomst lezen of u verzekerd bent tegen glasschade. U ziet dit terug in de servicekosten. Bent u geen lid van het glasfonds, maar wilt u dit wel worden? Neem contact met ons op, dan regelen wij dat voor u. U leest meer over het glasfonds in onze brochure Algemene voorwaarden glasfonds.

Valt de glasschade die u heeft onder dekking van het galsfonds, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Boekema vastgoedonderhoud, (050) 579 14 68.

Wat kost deelname aan het Glasfonds?

Het tarief is € 0,85 per maand. We stellen dit bedrag jaarlijks opnieuw vast, aan de hand van de totale kosten van het Glasfonds in het afgelopen jaar.

Valt lek- en blindslaan van dubbelglas onder glasschade?

'Lek- en blindslaan' van dubbelglas valt niet onder glasschade. U kunt in dit geval contact met ons opnemen. De glaszetter zal daarna contact met u opnemen. De herstelkosten zijn voor onze rekening.

Wanneer dekt het Glasfonds de kosten niet?

Als de glasschade opzettelijk is veroorzaakt, dan zijn de kosten van het herstel voor uw rekening.