Hoe geef ik een reparatie aan jullie door?
Dat kan op verschillende manieren. Via onze website kunt u een reparatieverzoek doen. Ook kunt u ons bellen.
Heeft u een account voor Mijn W&B? Dan kunt u via onze website een reparatieverzoek eenvoudig indienen en plannen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Bellen mag natuurlijk ook. Een aantal zaken repareren wij niet zelf: dit doen andere bedrijven voor ons.
Dat kan op verschillende manieren. Via onze website kunt u een reparatieverzoek doen. Ook kunt u ons bellen.
Neem telefonisch contact met ons op, wij plannen dan een reparatie voor u in. U mag een reparatieverzoek ook altijd melden via onze website. Houdt u er rekening mee dat we bij harde wind, vrieskou en sneeuw niet het dak op kunnen. Dat is te gevaarlijk.
Wilt u per e-mail of brief aan ons uitleggen waarom u het niet eens bent met het bedrag? Dan kijken wij voor u na hoe de rekening tot stand is gekomen. Klopt er iets niet? Dan herstellen wij dat natuurlijk.
Wilt u ook uitstel van betaling? Geef dat dan ook aan in uw e-mail of brief.
Neem telefonisch contact met ons op. Dan annuleren wij de afspraak of plannen we de afspraak op een moment dat u past.
Een aantal handige tips om bevriezing te voorkomen:
U kunt het reparatieverzoek gewoon bij ons indienen. Als het nodig is nemen wij contact op met de Vereniging van Eigenaren of vragen we u dit te doen.
We plannen reparatieverzoeken in tijdsblokken van 2 uur. Soms loopt de vakman wat uit en is hij wat later. Kunt u niet meer wachten of vraagt u zich af of de vakman nog komt? Neem dan telefonisch contact met ons op.
U kunt hiervoor een reparatieverzoek bij ons indienen. Vaak gaat het bij lekkage om een spoedreparatie, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een vakman bij u langskomt.
Het verhelpen van schimmel is in de meeste gevallen uw eigen verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat u goed ventileert en stookt. Daarmee zijn de meeste schimmelklachten snel opgelost. Blijft de schimmel terugkomen, dan komen we bij u langs om te kijken of er andere oorzaken zijn waardoor schimmel ontstaat.
Voor nieuwe huurders vervangen wij altijd de toiletbril(len). Woont u in de woning en gaat uw toiletbril stuk of wilt u een nieuwe toiletbril? Dan betaalt u dit zelf.
Nee, dit kunt u zelf doen. U kunt wel 1 kuub zand geleverd en vergoed krijgen wanneer de tegels van uw toegangspad naar voor- en/of achterdeur verzakt zijn. Is dit het geval dan vragen wij u om een foto ter beoordeling te sturen naar woonpunt@wierdenenborgen.nl.
Indien u het zand vergoed krijgt, wordt er een opdracht aangemaakt voor de leverancier van het zand. Deze zal contact met u opnemen voor een afspraak.
Doorgaans wordt de geiser gehuurd door de huurder zelf bij Energiewacht. Bent u recent huurder geworden van de woning? Sluit dan een onderhoudscontract voor de geiser af. U kunt contact opnemen met de Energiewacht via 088 555 3000.
Water onder de vloer kan diverse oorzaken hebben, denk hierbij aan een hoge grondwaterstand of lekkage in het rioleringssysteem.
Water onder de vloer door grondwater
Het komt vooral veel voor in laag gelegen gebieden dat er grondwater onder de vloer van uw woning staat.
Grondwater is schoon water. Wegpompen van het water is niet nodig. Het grondwater zal vanzelf weer wegzakken.
Water onder vloer door lekkage
Door lekkage van rioleringsbuizen kan er afvalwater in uw kruipruimte komen. Afvalwater is vuil en kan een sterke rioollucht veroorzaken. Als er sprake is van lekkage, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak via (050) 402 37 50 of deze zelf online inplannen via onze website, www.wierdenenborgen.nl.
U kunt hiervoor contact opnemen met Feenstra via 088 – 8455000
.
Neemt u bij storing aan de automatische deuren contact met ons op. Wij gaan uw melding doorgeven aan het bedrijf die het onderhoud van de deuren in beheer heeft.