Sleutels en sloten

Het is belangrijk dat u uw woning goed kunt afsluiten. Bent u een sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dat zelf doen bij de sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Die bestelt u bij ons. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Heeft u problemen met een slot of sleutel? Doe dan een reparatieverzoek.

Mag ik de sloten op mijn deuren aanpassen?

Ja dat mag. U kunt een nieuw slot kopen bij de bouwmarkt en deze zelf plaatsen. Het onderhoud en herstel betaalt u zelf. Heeft u liever dat wij de sloten vervangen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden en de kosten.

Wat zijn de kosten voor een afgebroken sleutel in het slot?

De kosten voor een afgebroken sleutel zijn voor de huurder zelf. U kunt ook zelf een afspraak maken bij een slotenmaker. Lukt dat niet, neem dan contact met ons op via . Wij bespreken dan met u de kosten voor het verwijderen van de sleutel en eventueel het slot.

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

U kunt zelf een sleutel bij laten maken. Bijvoorbeeld bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. U betaalt zelf de kosten.
Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. Deze kunt u niet zelf laten bijmaken. Een nieuwe sleutel met certificaat bestelt u telefonisch of via e-mail. Wij vragen u om het nummer op de gecertificeerde sleutel aan ons door te geven. De kosten voor een nieuwe sleutel moet u zelf betalen.

Ik ben mijn sleutel kwijt, kan ik dit via Wierden en Borgen regelen?

Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen. Eén van onze monteurs kan komen om de deur van de woning open te maken. U betaalt hiervoor wel kosten. Kan de deur alleen geopend worden door het slot te vervangen? Dan moet u ook de kosten voor een nieuw slot betalen. Neem contact met ons op via voor overleg.

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

Een storing aan de schuifdeur of elektrische deurdranger meldt u via een reparatieverzoek of via ons telefoonnummer . Buiten onze kantoortijden kunt u bellen met Boekema vastgoed, 050 5791468

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Alle sleutels op raamboompjes in uw huis zijn hetzelfde. U heeft aan 1 sleutel dus genoeg. Heeft u geen sleutel meer? Bestel dan een nieuwe via een reparatieverzoek.

Ik heb mezelf buitengesloten, wat moet ik doen?

Heeft iemand anders een reservesleutel of staat er misschien een raampje open? 

Is dat niet het geval neem telefonisch contact met ons op. Houd er rekening mee dat de kosten voor buitensluiting voor uw eigen rekening zijn. U betaalt de nieuwe cilinder en de manuren. Deze kosten zijn afhankelijk van het type slot en zal maximaal 250 euro bedragen.

Kan ik een extra druppel bijbestellen?

Per appartement ontvangt u twee druppels. U kunt een extra druppel bijbestellen. Hiervoor betaalt u 15 euro borg.