300 gezinnen uit de gemeente Groningen gezocht voor spelen Junior Energiecoach

Header afbeelding

Geplaatst op dinsdag 25 augustus 2020

Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. Dankzij de gemeente Groningen kunnen 300 gezinnen gratis meedoen. Een mooi initiatief!

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start op 3 oktober en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Lampenjacht en stekkerexpeditie

In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van de bekende Varkentje Rund online. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Met als varkentje Rund, het van tv bekende en populaire boegbeeld van Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

Gratis meedoen

Dankzij de gemeente Groningen kunnen 300 gezinnen gratis meedoen. Wij juichen deelname van harte toe, dus meldt je aan. Inschrijven of op zoek naar meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan van 17 augustus tot en met 27 september.