Betalingsproblemen door het coronavirus?

Header afbeelding

Geplaatst op maandag 30 maart 2020

De coronamaatregelen treffen veel mensen op financieel gebied. Maakt u zich zorgen dat u de huur niet meer kunt betalen omdat u geen of minder inkomen ontvangt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Gezamenlijk zoeken we naar een passende oplossing. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (050) 402 3750. Om de inkomstenterugval voor zelfstandigen op te vangen heeft het kabinet meerdere regelingen getroffen. U kunt op de website Het coronavirus: check hier je regelingen een overzicht van de regelingen vinden. Als zzp-er kunt u mogelijk ook via de gemeenteaanspraak maken op Bijzondere Bijstand Zelfstandigen (BBZ). De betreffende instanties dient u zelf te benaderen.

Nibud Geldkrant special

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) heeft vanwege de coronacrisis een speciale online editie van de Nibud Geldkrant uitgebracht: de Geldkrant-special Minder inkomen. Met de krant biedt het Nibud handvatten aan mensen die als gevolg van de corona-uitbraak met een (sterke) daling van hun inkomen hebben te maken. Geïnteresseerd in de krant? U leest de speciale editie van de geldkrant op de website van Nibud.