Bewoners nieuwbouw Badweg Loppersum zien toekomstige woning in 3D

Tijdens een bewonersavond voor huurders die willen terugkeren in de nieuwbouw aan de Badweg in Loppersum op 23 mei jl. kregen bewoners een 3D-filmpje te zien van hun nieuwe woning. De bewoners waren blij nu een goed beeld te hebben gekregen van hun toekomstige woning.

Beeld
De bewoners werden ontvangen in Hotel Spoorzicht. Na een rondje koffie en thee vertelde projectleider Jan Willem Germs onder andere over de bouw van de woningen, hoe het eruit komt te zien, de plattegronden en de planning. Het speciale 3D-filmpje gaf een beeld van binnen en buiten de woning. Dit werd dan ook heel positief ontvangen. Bewoners waren blij dat ze nu een duidelijk beeld hebben gekregen hoe hun nieuwe woning eruit komt te zien. Ook werd de planning duidelijk. Na de vragenronde bleven de meeste bewoners nog even zitten voor een praatje.

Tien nieuwe woningen
Op het nu nog lege grasveld aan de Badweg worden vijf aardbevingsbestendige twee-onder-één-kap woningen gebouwd met daarbij naast iedere woning de mogelijkheid om te parkeren op een inrit. De woningen worden aan de buitenkan afgewerkt met steenstrips en houten gevelbekleding en op de achterkant van het dak worden zonnepanelen geplaatst. Daarnaast worden de woningen zeer energiezuinig tot zelfs energieneutraal gebouwd.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de speciale pagina over de nieuwbouw aan de Badweg in Loppersum.

 

Overzicht