Opening Contactpunt Ten Post

Wierden en Borgen opende samen met de gemeente Groningen en de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) op woensdag 5 juni een contactpunt aan de Johan Rengersstraat 39 in Ten Post. Het dorp staat de komende jaren voor een grote versterkingsopgave. Met het contactpunt in de wijk willen de organisaties goed bereikbaar zijn voor bewoners.

Grote opkomst
De opening was met een opkomst van circa zestig mensen een groot succes. Huurders, particulieren en andere belangstellenden kwamen langs in onze huiskamer om de woning te bekijken en een praatje te maken. Verder waren er veel bewoners die benieuwd waren naar de nieuwbouw aan de Tammingastraat. Dorpswethouder Inge Jonkman was ook aanwezig. Zij gaf aan blij te zijn met de grote opkomst en de betrokkenheid van de bewoners in Ten Post.

Iedere maandag aanwezig
Heeft u vragen of opmerkingen? U bent van harte welkom in onze nieuwe huiskamer in Ten Post. Een van onze woonconsulenten Jolanda van Dijk of Janine Douma is iedere maandag (met uitzondering van feestdagen) aanwezig in onze huiskamer in de Johan Rengersstraat 39. U bent tussen 14.30 uur en 16.30 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. Komt die dag of tijdstip u niet uit? Dan kunt u vanzelfsprekend een afspraak maken voor een ander moment, telefonisch 050 – 402 3750 of per mail via woonpunt@wierdenenborgen.nl. Op dinsdag houdt de gemeente Groningen spreekuur tussen 14.00 en 17.00 uur en de NCG op donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Interesse in nieuwbouw Tammingastraat?
Heeft u interesse in de nieuwbouw aan de Tammingastraat? Dan bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen op de bouw op donderdag 13 juni van 15.00 tot 16.30 uur. Hiervoor kunt u zich per mail aanmelden via woonpunt@wierdenenborgen.nl.

Meer informatie:

Overzicht