Oud-voorzitter Huurdersplatform ontvangt een lintje

Vanochtend (26 april 2018) heeft Anton Senneker uit handen van de burgemeester Erica van Lente van de gemeente Bedum een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Anton Senneker is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in het Trefcentrum Bedum.

Anton Senneker (staat op de foto tweede van rechts)

Anton Senneker was van 1983 tot 2017 bestuurslid van het Huurdersplatform Bedum-Ten Boer. Hij was langdurig voorzitter van het platform en daarmee een vertrouwd gezicht binnen onze organisatie.

Naast zijn functie bij het Huurdersplatform vervulde hij binnen de Gereformeerde Kerk en de Protestantse Gemeente Bedum tussen 1987 en 2016 de functies van scriba, ouderling en preses. Senneker was daarnaast actief bij de voetbalvereniging CVVB en de opvolger, fusieclub SV Bedum. Daar vervulde hij van 1982 tot 2016 tal van vrijwillige functies. Hij was onder meer grensrechter en lid van jubileumcommissies.

Namens Wierden en Borgen waren Rinze Kramer (directeur) en André Westerveld (manager Woondiensten) aanwezig bij de onderscheiding om hem te feliciteren met de benoeming.

Bron foto: website gemeente Bedum

Overzicht