Werken bij

Header afbeelding

Bij Wierden en Borgen werk je aan een waardevol thuis

Wij vinden wonen waardevol. Een thuis is een basisvoorwaarde om goed en gelukkig te leven. Iedereen in Nederland heeft recht op een huis. Maar waardevol wonen is meer dan een huis van steen. Het is een thuis. Thuis maak je keuzes, kom je tot rust, wordt er geleefd en beleefd. Het ‘dit is míjn huis’-gevoel willen we versterken. Daar werken we iedere dag aan met ruim 100 collega's. Wil jij je ook inzetten voor onze huurders? Kijk dan op welk gebied jij het verschil kan maken en solliciteer.

Waar maak jij het verschil?

Bij Wierden en Borgen werk je dagelijks aan het woonplezier van onze huurders. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze huurders wonen in een veilige, betaalbare en liefst ook nog duurzame woning van voldoende kwaliteit. Wij zoeken mensen die zich vol energie inzetten voor dit doel. Op welk gebied maak jij het verschil voor onze huurders?

13 mei 2022

vacature

Roel&Jasper zoekt voor Wierden en Borgen een commissaris met als expertisegebied HR, cultuur- en organisatieontwikkeling op voordracht van de huurdersorganisaties. Reageren kan tot en met 29 mei 2022.

04 april 2022

vacature stage

Studeer jij Communicatie en ben je op zoek naar een allround, uitdagende en toffe stageplek? Kom dan bij ons! Wij kunnen jouw talent goed gebruiken en helpen je graag verder in je professionele ontwikkeling.

Studeer je nog?

Dan maak jij misschien wel het verschil met je stage of afstudeeronderzoek. Onze collega's delen hun enthousiasme voor woningbouw het liefst met zoveel mogelijk mensen. Ben jij nieuwsgierig naar onze organisatie of denk je een mooi onderzoek te kunnen doen bij Wierden en Borgen? Neem dan gerust contact met ons op, dan denken wij met je mee!

MJJ 20210406 Kantoor 18

Medewerker aan het woord

"Nog maar kort bij Wierden en Borgen, maar al erg positief! Een hartelijk ontvangst en een fijne werksfeer. Naast een goede werk-privébalans ook zeker voldoende uitdaging. Ook krijg ik doorgroeimogelijkheden en coaching in mijn werk. Zo kan ik mij verder ontwikkelen."

Judith Smit
Projectmanagement assistent

MJJ 20200611 Wierdenborgen 50

Medewerker aan het woord

"Waarom ik graag bij Wierden en Borgen werk? Je hebt ten eerste alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te verbeteren én je kan mensen die het nodig hebben enorm helpen op het gebied van een goede en nette woning."

Ralph van Erkel
Allround opzichter