Werken bij

Header afbeelding

Bij Wierden en Borgen werk je aan een waardevol thuis

Wij vinden wonen waardevol. Een thuis is een basisvoorwaarde om goed en gelukkig te leven. Iedereen in Nederland heeft recht op een huis. Maar waardevol wonen is meer dan een huis van steen. Het is een thuis. Thuis maak je keuzes, kom je tot rust, wordt er geleefd en beleefd. Het ‘dit is míjn huis’-gevoel willen we versterken. Daar werken we iedere dag aan met ruim 100 collega's. Wil jij je ook inzetten voor onze huurders? Kijk dan op welk gebied jij het verschil kan maken en solliciteer.

Waar maak jij het verschil?

Bij Wierden en Borgen werk je dagelijks aan het woonplezier van onze huurders. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze huurders wonen in een veilige, betaalbare en liefst ook nog duurzame woning van voldoende kwaliteit. Wij zoeken mensen die zich vol energie inzetten voor dit doel. Op welk gebied maak jij het verschil voor onze huurders?

21 november 2022

vacature

Ben jij de klantgerichte topper die we zoeken? Kom als medewerker ons Woonpunt (KCC) versterken. Je denkt in oplossingen en kunt snel schakelen. Je communiceert helder en hebt al ervaring in een functie met intensief klantcontact. Interesse? Laat van je horen!

21 november 2022

vacature

Kom jij als wijkbeheerder werken bij Wierden en Borgen? Dan ben je er voor onze huurders! Jij maakt het verschil door open en aanspreekbaar te zijn voor alle huurders in je werkgebied. Je kan goed luisteren en samenwerken. Nieuwsgierig? Bekijk de vacature!

Studeer je nog?

Dan maak jij misschien wel het verschil met je stage of afstudeeronderzoek. Onze collega's delen hun enthousiasme voor woningbouw het liefst met zoveel mogelijk mensen. Ben jij nieuwsgierig naar onze organisatie of denk je een mooi onderzoek te kunnen doen bij Wierden en Borgen? Neem dan gerust contact met ons op, dan denken wij met je mee!

Samen werken aan een waardevol thuis voor onze huurders

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over!

Onze Woonconsulenten Projecten zijn het aanspreekpunt voor huurders tijdens renovatie- en sloop-/nieuwbouwprojecten. Onze woonconsulent Jelmer neemt je een dagje mee op pad. “Ik zorg ervoor dat de bewoners weten wat er gaat gebeuren met hun woning."

Als werkvoorbereider en assistent-projectleider zijn Paul en Finny nauw betrokken bij verschillende projecten van Wierden en Borgen. Ze vertellen je over hun ervaring een sloop-nieuwbouwproject in Middelstum.

Wierden en Borgen heeft zes verhuurmakelaars, waaronder Janet en Mike. Janet werkt al 33 jaar in de woningverhuur. Mike was voorheen opzichter en heeft bouwkundig veel ervaring. Mike: “In onze nieuwe functie zijn we van A tot Z bij het proces betrokken.”