Werken bij

Header afbeelding

Bij Wierden en Borgen worden we al meer dan 100 jaar gedreven door een maatschappelijke betrokkenheid bij het wonen in het gebied dat reikt van de stad Groningen tot aan de Waddenzee. We verhuren ruim 6.700 woningen in 47 kernen in 4 gemeenten. Ons kantoor is gevestigd in Bedum. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en dragen vanuit hun vakgebied bij aan een professionele en toekomstgerichte organisatie. We zijn bevlogen in ons werk, omdat we geloven dat ieder mens een goede woning verdient. Vanuit ons ondernemingsplan 'Samen betekenen we meer' geven we invulling aan deze missie.

MJJ Wierden En Borgen 50
Vonc Oktober 2019 Op Stee #2 2019 Lsfotografie 066

Kom jij bij ons werken of stage lopen?

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende functie? En wil je je, samen met 80 collega's, inzetten om het woonplezier van onze huurders te vergroten? Dan is werken bij Wierden en Borgen misschien wel iets voor jou.

Zijn er geen openstaande of passende vacatures, maar wil je toch graag bij ons werken? Dan mag je ons altijd een open sollicitatie sturen.

Openstaande vacatures

MJJ 20210406 Kantoor 82

Medewerker aan het woord

"Leuke collega’s, zinvol werk en een mooie uitdaging op ICT-gebied voor de komende jaren. Voor mij een prachtige combinatie."

Roel-Jan Kuipers
Adviseur ICT

MJJ 20210406 Kantoor 18

Medewerker aan het woord

"Nog maar kort bij Wierden en Borgen, maar al erg positief! Een hartelijk ontvangst en een fijne werksfeer. Naast een goede werk-privébalans ook zeker voldoende uitdaging. Ook krijg ik doorgroeimogelijkheden en coaching in mijn werk. Zo kan ik mij verder ontwikkelen."

Judith Smit
Projectmanagement assistent

MJJ 20200611 Wierdenborgen 50

Medewerker aan het woord

"Waarom ik graag bij Wierden en Borgen werk? Je hebt ten eerste alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te verbeteren én je kan mensen die het nodig hebben enorm helpen op het gebied van een goede en nette woning."

Ralph van Erkel
Allround opzichter