Oosterhoogebrug

Wierden en Borgen gaat 220 woningen aan de Speenkruidstraat en de Orchideestraat in Oosterhoogebrug (Groningen) grondig aanpakken. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit, we plaatsen zonnepanelen op de woningen en de woningen worden goed geïsoleerd. We zorgen ervoor dat uw woning weer voldoet aan de eisen van nu.  Dit doen we samen en in goed overleg met de bewoners. We maken voor iedere woning een voorstel voor de verbeteringen die nodig zijn.

Heeft u vragen?
Wierden en Borgen en de huurdersorganisaties willen huurders actief betrekken bij de plannen voor woningverbetering. Daarom hebben we graag contact met u, om kennis te maken en met u door te praten over de aanpak van uw woning.

U kunt ons bellen of appen
Onze woonconsulenten Benno Jacobs en Jelmer de Vries zijn tijdens de openingstijden van Wierden en Borgen telefonisch of per Whatsapp bereikbaar. Klik op de QR-code voor Whatsapp, of gebruik telefoonnummer (06) 21 87 24 08. Let op: u kunt naar dit nummer alleen appen. Wilt u ons telefonisch spreken? Bel dan naar (050) 402 3750.

Kennismakingsgesprekken
In februari 2021 starten we met kennismakingsgesprekken. We beginnen met de adressen die het eerst aan de buurt zijn. Tijdens de kennismakingsgesprekken lichten onze woonconsulenten de werkzaamheden verder toe. 

Enquête kleurgebruik schilderwerk
In december hebben alle bewoners een Woonupdate gekregen waarin we vertellen hoe we de woningen gaan verduurzamen en welke onderhoudswerkzaamheden we gaan uitvoeren. Een van de dingen die we gaan doen is het schilderen van de buitenkant van de woningen. Om een kleurenpalet te kunnen kiezen hebben we een enquête uitgezet onder alle bewoners. In de enquête kunt u aangeven welke sfeer u graag terug wilt zien in uw wijk. U kunt de enquête hier digitaal invullen. U kunt de enquête ook per post terugsturen. U kunt dan het formulier bij uw brief invullen en deze terugsturen met de bijgevoegde envelop.

 

Details

Aanbod
Projecten
Type
Onderhoud
Status
In voorbereiding
Plaats
Groningen
Extra informatie
In voorbereiding
Aantal eenheden
220