Header afbeelding

Op de voormalige Vogelzanglocatie aan de Kwekerij in Bedum bouwen we 18 levensloopbestendige woningen voor sociale verhuur. Alle woningen krijgen voorzieningen op de begane grond, zoals de badkamer, een slaapkamer en een aangebouwde berging. Op de eerste verdieping komen nog twee slaapkamers en een extra bergruimte. We bouwen de woningen met onderhoudsvrije materialen, zoals kunststof kozijnen en aluminium dakranden. De bouwlocatie grenst aan zorgcentrum Alegunda. De straat is autoluw. Paas B.V heeft in samenwerking met HJK architecten de woningen ontworpen.

Project in het kort

  • Nieuwbouw 18 levensloopwoningen
  • Voormalige Vogelzanglocatie in Bedum
  • Woningen aan een autoluwe straat
Wiebo vakman

Voortgang

  • Opgeleverd
Wiebo Callcenter Bureau

Meer informatie

Vragen? Neem contact met ons op.

Recente updates

maandag 1 november 2021

Eerste woningen aan de Kwekerij verhuurd

‘Alstublieft, hier heeft u de sleutels van uw nieuwe woning!’ Voor vijf bewoners was het zover. Zij gaan wonen aan de Kwekerij, het mooie nieuwbouwproject aan de oude Vogelzanglocatie. In november worden er ook nog eens vijf nieuwbouwwoningen verhuurd. De overige woningen worden eerst gebruikt als wisselwoning voor de
sloop- en nieuwbouwprojecten in Bedum.

dinsdag 18 mei 2021

Eerste vijf woningen Kwekerij aangeboden op Woningnet

Op donderdag 20 mei bieden wij de eerste vijf woningen van de Kwekerij aan via Woningnet. Deze woningen worden waarschijnlijk medio augustus opgeleverd. Woningzoekenden kunnen uiterlijk tot donderdag 27 mei reageren. Daarna nemen wij contact met hen op zodat ze kunnen aangeven welke woning hun voorkeur heeft.

dinsdag 2 maart 2021

Eerste twee blokken op verdiepingsvloer

Paas B.V. plaatste aan de Kwekerij in Bedum de eerste twee blokken op verdiepingsvloer hoogte. De komende twee weken heeft Paas ook de andere drie blokken de verdiepingsvloer gereed.

woensdag 30 september 2020

Succesvolle start nieuwbouw

Op woensdag 30 september startte de nieuwbouw van 18 woningen aan de Kwekerij in Bedum. Het bouwbord werd in het bijzijn van omwonenden, de wethouder en de aannemer onthuld.

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de wat er gebeurt aan de Kwekerij in Bedum? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we hier weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij bouwinformatie en andere belangrijke documenten.