Poelsnip Bedum

Header afbeelding

Aan de Poelsnip in Bedum, in de wijk Ter Laan, bouwen we 11 kleine gezinswoningen. De woningen zijn energiezuinig (energielabel A+) en gasloos. 

 

Project in het kort

  • Nieuwbouw
  • 11 gezinswoningen
  • Poelsnip Bedum
Wiebo vakman

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start bouw zomer 2022
  • Oplevering begin 2023

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Cees Kuipers
Projectleider
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Wonen aan de Poelsnip

De Poelsnip is een mooie straat in de populaire wijk Ter Laan. In de woning vindt u op de begane grond een woonkamer met keuken, een hal, een toilet. Er gaat een dichte trap naar boven en onder de trap zit een handige trapkast.

Boven zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. In de bergruimte staat de warmtepomp. Ook kunt u er een wasmachine en droger kwijt. Er is een vlizotrap naar de zolder.

De woningen worden gasloos gebouwd. Ze zijn voorzien van luchtverwarming en een warmtepomp. Achter de woningen komt een fietsenberging van ca. 6 m2. Tegenover de woningen legt de gemeente parkeerplaatsen aan.

Recente updates

maandag 11 juli 2022

Voorbereiding voor storten beton

De fundatie krijgt al vorm. Vrijdag wordt de beton gestort van het eerste blok.

vrijdag 8 juli 2022

Fundatie werkzaamheden

De bouw begint op gang te komen. De fundatie wordt zichtbaar en voor de bouwvak zullen de eerst vloere worden gelegd.

dinsdag 28 juni 2022

Start bouw

De bouw is begonnen en dat is goed te zien!

donderdag 14 april 2022

Contract ondertekend: VDM kan aan de slag

Op dinsdag 12 april ondertekenden Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder Wierden en Borgen) en Jan van der Meer (directeur VDM) het contract voor de bouw van 11 kleine gezinswoningen aan de Poelsnip in Bedum. Aannemer VDM ontwikkelt de aardbevingsbestendige, energiezuinige en gasloze woningen die eind 2022 af moeten zijn. In juni starten de bouwwerkzaamheden.

Op de foto vlnr: Cees Kuipers (projectleider Wierden en Borgen), Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder Wierden en Borgen), Jordy Bergman (projectleider VDM), Jan van der Meer (directeur VDM). 

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwbouw aan de Poelsnip in Bedum? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.