Industriestraat, Irenestraat en Margrietstraat Hoogkerk

Header afbeelding

We renoveren 42 woningen aan de Industrie-, Irene- en de Prinses Margrietstraat in Hoogkerk. In de woningen pakken we de douches, toiletten en keukens aan. Ook verduurzamen we de woningen door de verbetering van de ventilatie, verwarming en isolatie. Een deel van de woningen krijgt ook nieuwe kozijnen, een nieuw dak en een nieuwe berging.

Project in het kort

  • Renovatie en verduurzaming
  • 42 woningen
  • Industrie-, Irene- en Margrietstraat in Hoogkerk
Wiebo vakman

Voortgang

  • In uitvoering
  • Oplevering begin 2022
Jason

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Jason Rosaria
Woonconsulent Projecten
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

dinsdag 15 maart 2022

We ronden het project af!

Na een paar opleverpuntjes bij een aantal woningen is het project afgerond.

zondag 6 februari 2022

De laatste loodjes

Ook bij de woningen aan de Industriestraat 36 t/m 56 is HTO gestart met het isoleren van de gevels. Op een aantal opleverpunten na is het project bijna klaar!

zondag 16 januari 2022

We isoleren de gevels

Na de kerstvakantie is HTO weer gestart met de werkzaamheden. Na het isoleren van de gevels aan de Industriestraat 11 t/m 29 waren de woningen aan de Irenestraat 2 t/m 10 aan de beurt. Het oude isolatiemateriaal wordt uit de spouw gehaald. Daarna worden de muren weer opgevuld met nieuw isolatiemateriaal.

woensdag 22 december 2021

Een kerstpakketje!

De feestdagen staan voor de deur en Bouwbedrijf HTO is tijdens de kerstvakantie afwezig. Om alle bewoners een fijne kerst te wensen deelde Wierden en Borgen samen met HTO kerstpakketten uit aan de bewoners.

maandag 1 november 2021

Gestart aan de Irenestraat

Inmiddels zijn we ook aan de Irenestraat gestart. Dit is het laatste blok die aan de beurt is voor de binnen werkzaamheden. Bewoners krijgen een nieuwe douche, toilet of keuken. Ook hier vindt de nodige isolatie plaats en waar nodig vervangen we de vloer.

zondag 22 augustus 2021

Bouwbedrijf HTO gaat verder met de werkzaamheden

Bouwbedrijf HTO gaat na de bouwvak verder met de werkzaamheden. Na de even kant van de Industriestraat starten we met het isoleren van de woningen aan de oneven kant van de Industriestraat. (nummer 11 t/m 29)  

vrijdag 23 juli 2021

Bouwvakantie

Aannemer HTO is tijdens de bouwvak niet aan het werk. De bouwvak is van vrijdag 23 juli t/m maandag 16 augustus. Na de bouwvak gaan we weer verder. We wensen u een fijne vakantie.

dinsdag 1 juni 2021

Start werkzaamheden aan de binnenkant van de woningen

De werkzaamheden aan de binnenzijde van de woningen zijn gestart. De eerste woningen aan de evenzijde van de industriestraat kregen een nieuwe keuken, douche of toilet. Ook brachten we isolatie aan in de woningen.

We brengen een nieuw ventilatiesysteem aan en verplaatsen de cv-ketels van de berging naar de zolder. De buitenkant van de nieuwe bergingen timmeren we na de bouwvak af.

zondag 1 november 2020

Akkoord op het projectplan

Na intensief overleg met de huurdersvereniging bereikten we een akkoord op het definitieve projectplan.  

donderdag 1 oktober 2020

Start werkzaamheden aan de buitenkant van de woningen

Aannemer HTO startte deze maand met de werkzaamheden aan de buitenkant van de woningen. Bij sommige woningen is het nodig om scheuren en voegwerk te herstellen en dubbelglas te plaatsen. Daarnaast verving de aannemer de kozijnen van de Industriestraat (evenzijde) en Prinses Margrietstraat nr. 2, 4 en 6.

Toon meer resultaten
Wiebo krant

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de Industrie-, Irene- en Margrietstraat? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.