Kerkstraat 118-136 Hoogkerk

Header afbeelding

We gaan 10 woningen in de Kerkstraat renoveren. Het dak gaan we volledig vervangen en we plaatsen o.a. zonnepanelen. Bij de meeste woningen pakken we ook de badkamer, toilet en keuken aan. De aannemer voert de werkzaamheden per blok van 2 woningen uit.

Project in het kort

  • 10 woningen
  • renovatie
  • Kerkstraat 118-136 Hoogkerk
Wiebo vakman

Voortgang

  • Start werkzaamheden: juni 2022
  • In uitvoering
  • Klaar: begin 2023
MJJ Jelmer En Martin 13

Contactpersoon (1/2)

Vragen? Stel ze gerust!

Jelmer de Vries
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Paula Zuidema

Contactpersoon (2/2)

Vragen? Stel ze gerust!

Paula Zuidema
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

vrijdag 29 juli 2022

Het eerste blok is klaar!

Vandaag is het eerste blok van de vijf opgeleverd! Deze 2 woningen zijn door Rottinghuis voor de bouwvak opgeleverd, na de bouwvak starten we met blok 2.

dinsdag 12 juli 2022

Werkzaamheden begonnen

Half juni is aannemer Rottinghuis' begonnen met de werkzaamheden aan de Kerkstraat in Hoogkerk. De bewoners wonen al meer dan een jaar met stempels in de slaapkamers om het dak te stutten. Hoog tijd dus om aan de slag te gaan! We zijn nog in gesprek met het IMG of de schade is veroorzaakt door aardbevingen. We gaan de dakplaten vervangen. En omdat het dak er volledig af moet, worden alle wanden en vloeren van de bovenruimtes opnieuw afgewerkt.  

Vanwege de impact van de werkzaamheden verhuizen bewoners tijdelijk naar een wisselwoning een paar woningen verderop. In de woningen worden direct de douche, toilet en keuken vernieuwd (waar nodig) en wordt aardbevingsschade hersteld. Ook verduurzamen we de woningen: ze krijgen mechanische ventilatie, een nieuwe ketel en zonnepanelen. 

De werkzaamheden worden per blokje van 2 woningen gedaan. Zo gaat het 'treintje' door tot voorjaar 2023 de laatste woning gereed is.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van (projectspecificatie)? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.