Tooltip content here Menu

Kerkstraat 118-136 Hoogkerk

Header afbeelding

We gaan 10 woningen in de Kerkstraat renoveren. Het dak gaan we volledig vervangen en we plaatsen o.a. zonnepanelen. Bij de meeste woningen pakken we ook de badkamer, toilet en keuken aan. De aannemer voert de werkzaamheden per blok van 2 woningen uit.

Project in het kort

  • 10 woningen
  • renovatie
  • Kerkstraat 118-136 Hoogkerk
Wiebo vakman

Voortgang

  • Project afgerond
Paula Zuidema (1)

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust!

Paula Zuidema
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

woensdag 31 mei 2023

Het project is afgerond

Het project aan de Kerkstraat is volledig afgerond. De zonnepanelen zijn op de daken gelegd waardoor alle werkzaamheden nu achter de rug zijn. De bewoners zijn allemaal erg blij met het resultaat en wonen met veel plezier in hun gerenoveerde woning.

maandag 13 februari 2023

Het laatste blok

We zijn bezig met het laatste blok. De andere woningen zijn inmiddels opgeleverd en de bewoners zijn terugverhuisd naar hun eigen woning. Het weer zat elke keer mee tijdens het vervangen van het dak waardoor we nog steeds op planning lopen.

woensdag 31 augustus 2022

Het dak eraf!

Van het tweede blok worden de dakplaten vandaag verwijderd door Sloopbedrijf Dusseldorp in opdracht van de aannemer Rottinghuis. Gelukkkig hebben we er mooi weer bij en morgen worden de nieuwe platen geplaatst.

vrijdag 29 juli 2022

Het eerste blok is klaar!

Vandaag is het eerste blok van de vijf opgeleverd! Deze 2 woningen zijn door Rottinghuis voor de bouwvak opgeleverd, na de bouwvak starten we met blok 2.

dinsdag 12 juli 2022

Werkzaamheden begonnen

Half juni is aannemer Rottinghuis' begonnen met de werkzaamheden aan de Kerkstraat in Hoogkerk. De bewoners wonen al meer dan een jaar met stempels in de slaapkamers om het dak te stutten. Hoog tijd dus om aan de slag te gaan! We zijn nog in gesprek met het IMG of de schade is veroorzaakt door aardbevingen. We gaan de dakplaten vervangen. En omdat het dak er volledig af moet, worden alle wanden en vloeren van de bovenruimtes opnieuw afgewerkt.  

Vanwege de impact van de werkzaamheden verhuizen bewoners tijdelijk naar een wisselwoning een paar woningen verderop. In de woningen worden direct de douche, toilet en keuken vernieuwd (waar nodig) en wordt aardbevingsschade hersteld. Ook verduurzamen we de woningen: ze krijgen mechanische ventilatie, een nieuwe ketel en zonnepanelen. 

De werkzaamheden worden per blokje van 2 woningen gedaan. Zo gaat het 'treintje' door tot voorjaar 2023 de laatste woning gereed is.

Toon meer resultaten
Wiebo vakman

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan de Kerkstraat? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.