Alle projecten in Hoogkerk

Header afbeelding

In juli 2019 heeft Wierden en Borgen samen met de huurdersvereniging Hoogkerk Noorddijk e.o. en de gemeente Groningen afspraken gemaakt over het onderhoud van de huurwoningen in Hoogkerk. Aan een deel van de woningen was jarenlang niks gebeurd en ook de isolatie van de woningen liet te wensen over. Sinds de zomer van 2019 werken we hard aan de verbetering van deze woningen. 

Project in het kort

  • Woningverbetering en groot onderhoud
  • Jordenstraat, Molukse wijk, Groenhof, Industriestraat, Irenestraat, Margrietstraat, Halmbuurt, Reddingiusweg, Suikerbuurt, Schilderswijk en Polmanstraat

Voortgang

  • In uitvoering

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Jelmer de Vries
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

vrijdag 16 juli 2021

Einde project! Een afscheidscadeau

Maandag 19 juli geeft Jorritsma Bouw en Wierden en Borgen een afscheidscadeautje aan de wijk. Dit wordt in de namiddag overhandigd aan alle bewoners!

dinsdag 1 juni 2021

Nieuwe schuttingen voor de bewoners in de Molukse wijk

Op 1 juni is de aannemer gestart met het plaatsen van de schuttingen in de Molukse wijk. De eerste schuttingen staan al en de bewoners zijn tevreden met het resultaat. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden 16 juli afgerond. 

zondag 16 mei 2021

Asbest onderzoek Schilderswijk

Op 11 mei kregen de bewoners van de Schilderswijk een brief over asbest onderzoek. Voordat de werkzaamheden starten zijn alle woningen onderzocht op asbest. Het bedrijf Gebouwen Inspectie Nederland voerde het onderzoek uit. 

zondag 18 april 2021

Woninginspecties Schilderswijk

Tussen 5 april en 16 april zijn de woningen in de Schilderswijk bouwkundig geïnspecteerd. Dit was nodig om de technische staat van de woningen te onderzoeken. Met deze informatie bekijkt Wierden en Borgen wat er met de woningen moet gebeuren.

Het bedrijf Bouw en Kundig voerde de inspecties uit. De bewoners hoefden niet thuis te blijven voor de inspectie. 

Na afloop deelt Wierden en Borgen de resultaten met de Huurdersvereniging.  

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat we doen in Hoogkerk? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update in één van de projecten plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.