Industriestraat, Irenestraat en Margrietstraat Hoogkerk

Header afbeelding

We renoveren 42 woningen aan de Industrie-, Irene- en de Prinses Margrietstraat in Hoogkerk. In de woningen worden de douches, toiletten en keukens aangepakt. Ook worden de woningen duurzamer, door de verbetering van de ventilatie, verwarming en isolatie. Een deel van de woningen krijgt daarnaast nieuwe kozijnen, een nieuw dak en een nieuwe berging.

Project in het kort

  • Renovatie en verduurzaming
  • 42 woningen
  • Industrie-, Irene- en Margrietstraat in Hoogkerk
Wiebo vakman

Voortgang

  • In uitvoering
  • Oplevering 2021
Jason

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Jason Rosaria
Woonconsulent Projecten
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

zondag 22 augustus 2021

Bouwbedrijf HTO gaat verder met de werkzaamheden

Bouwbedrijf HTO gaat na de bouwvak verder met de werkzaamheden. Na de even kant van de Industriestraat starten we met het isoleren van de woningen aan de oneven kant van de Industriestraat. (nummer 11 t/m 29)  

vrijdag 23 juli 2021

Bouwvakantie

Aannemer HTO is tijdens de bouwvak niet aan het werk. De bouwvak is van vrijdag 23 juli t/m maandag 16 augustus. Na de bouwvak gaan we weer verder. We wensen u een fijne vakantie.

dinsdag 1 juni 2021

Start werkzaamheden aan de binnenkant van de woningen

De werkzaamheden aan de binnenzijde van de woningen zijn gestart. De eerste woningen aan de evenzijde van de industriestraat kregen een nieuwe keuken, douche of toilet. Ook brachten we isolatie aan in de woningen.

We brengen een nieuw ventilatiesysteem aan en verplaatsen de cv-ketels van de berging naar de zolder. De buitenkant van de nieuwe bergingen timmeren we na de bouwvak af.

zondag 1 november 2020

Akkoord op het projectplan

Na intensief overleg met de huurdersvereniging bereikten we een akkoord op het definitieve projectplan.  

donderdag 1 oktober 2020

Start werkzaamheden aan de buitenkant van de woningen

Aannemer HTO startte deze maand met de werkzaamheden aan de buitenkant van de woningen. Bij sommige woningen is het nodig om scheuren en voegwerk te herstellen en dubbelglas te plaatsen. Daarnaast verving de aannemer de kozijnen van de Industriestraat (evenzijde) en Prinses Margrietstraat nr. 2, 4 en 6.

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de Industrie-, Irene- en Margrietstraat? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.