Nieuwbouw Pr. Beatrixstraat

Header afbeelding

Wierden en Borgen heeft 8 gezinswoningen aan de Beatrixstraat in Leens gebouwd. Er staan twee blokken van vier woningen. Elke blok bestaat uit drie kleine gezinswoningen en één grote gezinswoning. Op de bouwgrond blijft ruimte over voor een speelplantsoen. Wierden en Borgen zaait hier gras. Op 5 juli 2022 zijn de woningen opgeleverd aan de nieuwe huurders.

 

Project in het kort

  • Nieuwbouw
  • 6 kleine gezinswoningen
  • 2 grote gezinswoningen
  • Beatrixstraat
Wiebo vakman

Voortgang

  • Start bouw november 2021
  • Opgeleverd 5 juli 2022
Foto

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Irene de Vries
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Whatsapp Image 2021 09 23 At 14.31.42 (1)

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Stefan Praamstra
Bewonersbegeleider
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

vrijdag 8 juli 2022

Ingebruikname 8 woningen Beatrixstraat

De woningen zijn overgedragen aan enthousiaste en tevreden huurders. Bouwbedrijf heeft de woning keurig gebouwd en in korte tijd gerealiseerd. De gemeente heeft parkeerplaatsen aangelegd, waardoor er een mooie nieuwe leefomgeving ontstaat.

dinsdag 5 juli 2022

Oplevering!

Vandaag zijn de 8 woningen opgeleverd aan de huurders. Vijf van de huurders verhuizen via hun achterdeur van de J.P. Beukemastraat. De andere drie hebben gereageerd op de woningen via WoningNet. Alle huurders zijn blij met hun nieuwe (t)huis. Wij wensen iedereen veel succes met de verhuizing en veel woongenot!

woensdag 2 maart 2022

Hoogste punt 8 woningen Beatrixstraat

Na een lange periode van herstructurering is het hoogste punt bereikt van de laatste fase nieuwbouw met wonen aan een plantsoen. Samen met huurders en #Lont, #gemeente het hoge land #Box architecten en #Wierden en Borgen is dit op een zonnige middag gevierd

woensdag 23 februari 2022

Casco is geplaatst

Het casco is geplaatst, bouw gaat voorspoedig

dinsdag 16 november 2021

Toewijzen woningen

De nieuwbouwwoningen worden als eerste aangeboden aan huurders met sloopurgentie van de J.P. Beukemastraat. Toewijzing gaat aan de hand van woonduur. De overige woningen publiceren we op WoningNet.

maandag 8 november 2021

Brochure

Voor deze woningen is er een mooie brochure gemaakt. Hierin staat alle informatie over de woningen die nieuw gebouwd worden. 

vrijdag 24 september 2021

Plannen nieuwbouw

Gisteravond zijn de plannen voor de gezinswoningen aan de Pr. Beatrixstraat gepresenteerd aan de mogelijke toekomstige bewoners. Er werd positief op gereageerd!

maandag 3 mei 2021

Situatieschets Beatrixstraat

De voorbereidingen van de bouwaanvraag zijn in volle gang.

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de Pr. Beatrixstraat? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.