Coendersweg Middelstum

Header afbeelding

Aan de Coendersweg in Middelstum komen 8 nieuwe levensloopbestendige twee-onder-een-kap woningen. De oude woningen zijn begin 2021 gesloopt, de nieuwe woningen zijn naar verwachting eind 2021 klaar. 

 

Project in het kort

  • Nieuwbouw 8 woningen
  • Levensloopbestendig twee-onder-een-kap
  • Aardbevingbestendig & energieneutraal

Voortgang

  • In uitvoering
  • Start sloop eerste kwartaal 2021
  • Verwachte oplevering eind 2021
Foto

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Irene de Vries
Woonconsulent 
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

donderdag 23 december 2021

Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2022!

Irene de Vries heeft vakantie van 27 december 2021 tot en met 9 januari 2022. Vuurboom heeft vakantie van 24 december tot en met 9 januari. 10 januari zijn zij weer bereikbaar voor u.

woensdag 22 december 2021

Oplevering eerste vier woningen

Vandaag zijn er vier woningen verhuurd aan de nieuwe bewoners!
De andere vier woningen worden later opgeleverd, door de vertraagde keuken levering.

donderdag 17 juni 2021

Kijk- en keuzemoment voor de toekomstige bewoners

Voor de nieuwbouw aan de Coendersweg is het hoogste punt inmiddels bereikt! Reden om een kijkmoment te organiseren voor de toekomstige bewoners. Zij kregen donderdagmiddag 17 juni de mogelijkheid om een woning van binnen te bekijken. We hebben een rondleiding gegeven en ook bespraken we de individuele keuzes voor de keuken en badkamer. Het was een geslaagde (warme!) middag in Middelstum. 

donderdag 3 juni 2021

Voortgang van de bouw

De bouw schiet al aardig op.
Inmiddels staan de eerste zes casco’s van de in totaal acht te bouwen woningen er. De eerste vier zijn al wind- en waterdicht. De bouw trekt veel bekijks van de dorpsbewoners, er is al menig plaatje geschoten.

maandag 22 maart 2021

Start van de bouw

Bouwbedrijf Vuurboom start in opdracht van Wierden en Borgen met de bouw van de woningen. Er wordt gestart met de fundering. Dit is een fundering met schuimbeton. Er wordt in dit project geen gebruik gemaakt van heipalen. Volgens planning plaatst Vuurboom in mei de wanden. De woningen worden dan steeds beter zichtbaar.

maandag 15 maart 2021

De sloop van de oude woningen

De woningen aan de Coendersweg zijn halverwege maart gesloopt. Dit is goed verlopen. Nu is het terrein gereed om te gaan bouwen!  

dinsdag 26 januari 2021

Digitale bewonersavond

Op 26 januari organiseerden we een digitale bewonersavond voor de bewoners van de Coendersweg die straks naar de nieuwbouw willen verhuizen. Tijdens deze avond vertelden wij over de globale planning, presenteerden wij de tekeningen van de nieuwe woningen en werd de aannemer (Vuurboom) voorgesteld. Ook deelden wij een aantal impressie foto's van de nieuwe woningen. Deze woningen zijn hetzelfde als de woningen die aan de Badweg in Loppersum zijn gebouwd.  

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwbouw aan de Coendersweg in Middelstum? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.