Header afbeelding

Aan de Standwerker bouwt Wierden en Borgen 10 nieuwe eengezinswoningen. De nieuwe woningen zijn naar verwachting eind 2021 klaar en worden in eerste instantie gebruikt voor de (tijdelijke) huisvesting van de bewoners van de Ommelanderstraat en de Blinkerdlaan.

De woningen komen in een rij van 6 woningen en een rij van 4 woningen. De eengezinswoningen krijgen een ruime woonkamer met open keuken aan de voorzijde. Op de verdieping komen 3 slaapkamers en er is een vaste trap naar de zolder. In de achtertuin komt een houten berging. 

 

Project in het kort

  • Nieuwbouw
  • 10 eengezinswoningen
  • Wisselwoningen

Voortgang

  • In uitvoering
  • Verwachte oplevering eind 2021

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Margriet de Vries
Woonconsulent 
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

maandag 5 april 2021

Toewijzing Standwerker

Een aantal bewoners van het project Blinkerdlaan en Ommelanderstraat kiest ervoor om één keer te verhuizen naar de nieuwbouw aan de Standwerker. Tijdens een individueel gesprek zijn de woonwensen van deze bewoners nogmaals opgehaald en inmiddels is de toewijzing gedaan. De overige woningen van de nieuwbouw aan de Standwerker worden in eerste instantie ook ingezet als tijdelijke huisvesting voor het project Blinkerdlaan en Ommelanderstraat. De bewoners die hier gebruik van kunnen maken, hebben bericht van ons gekregen over naar welke wisselwoning zij verhuizen. Naar verwachting is dit begin 2022. Aan de andere bewoners hopen we z.s.m. duidelijkheid te kunnen geven over naar welke wisselwoning zij verhuizen.

maandag 22 maart 2021

Individuele gesprekken met bewoners

Begin maart organiseerden wij een digitale bewonersavond (projectcommissie) voor de bewoners die terugkeren naar de nieuwe woningen aan de Ommelanderstraat en Blinkerdlaan. Ook zijn we deze maand individueel in gesprek gegaan met de bewoners van dit project die permanent naar de Standwerker willen verhuizen om hun woonwensen nogmaals te bespreken. 

dinsdag 6 oktober 2020

Wierden en Borgen op weekmarkt Ten Boer

Wierden en Borgen was vandaag aanwezig op de weekmarkt in Ten Boer om vragen te beantwoorden over de ontwikkelingen in de buurt.

woensdag 30 september 2020

Nieuwsbrief nieuwbouwplannen Standwerker

Wierden en Borgen brengt een nieuwsbrief uit over de nieuwbouwplannen aan de Standwerker. Deze is huis-aan-huis verspreid bij circa 150 omwonenden.

dinsdag 8 september 2020

Eerste bijeenkomst projectcommissie

Vandaag was de eerste bijeenkomst met de projectcommissie in het dorpshuis. We hebben de verschillende woningtypes doorgenomen, de uitgangspunten van de Gemeente Groningen, de uitgangspunten/toekomstplannen van Wierden en Borgen en de aanstaande nieuwbouw aan de Standwerker.

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwbouw aan de Standwerker? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.