Julianastraat Zoutkamp

Header afbeelding

Aan de Julianastraat in Zoutkamp bouwen we vier seniorenwoningen en vier gezinswoningen. Tussen de woningblokken komt een openbare groenstrook. Deze richt de gemeente in.  

Alle woningen krijgen zonnepanelen, een warmtepomp en een warmteterugwin-systeem. Ook zijn de woningen via de tuin bereikbaar en krijgen een berging achterin de tuin.

** De woningen zijn al toegewezen en worden op 13 april opgeleverd aan de nieuwe huurders. De woningen gaan pas van WoningNet af als de contracten zijn getekend en dit is na 13 april 2022. **

 

Project in het kort

  • Nieuwbouw
  • 4 seniorenwoningen
  • 4 gezinswoningen
  • Julianastraat in Zoutkamp
Wiebo vakman

Voortgang

  • Woningen zijn toegewezen, reageren kan niet meer.
  • Start bouw juli 2021
  • Woningen opgeleverd in maart 2022

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Raja Koolhof
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Seniorenwoningen

De seniorenwoningen krijgen een slaapkamer, badkamer, toilet en bijkeuken op de begane grond en een slaapkamer op de eerste verdieping. De hoekwoningen krijgen een extra raam in de zijgevel.

De woningen hebben standaard een recht keukenblok met afzuigkap en een aansluiting voor een elektrische kookplaat. 

Gezinswoningen

Bij de vier gezinswoningen is de mogelijkheid om ze geschikt te maken als levensloopwoningen. Ze krijgen een badkamer op de begane grond en er is ook een mogelijkheid om een slaapkamer te maken. Op de eerste verdieping komen twee slaapkamers.

De hoekwoningen krijgen een extra raam in de zijgevel en hebben een hoekkeuken. De tussenwoningen krijgen een recht keukenblok. Er is een bijkeuken voor de wasmachine en bij de hoekwoningen een extra stopcontact om eventueel een (extra) koelkast te plaatsen.

Recente updates

vrijdag 19 november 2021

Hoogste punt bereikt

Hoogste punt bereikt de laatste dakelementen plaatsen en dan kan de afwerking starten.

maandag 2 augustus 2021

Zoutkamp voortgang nieuwbouw

De nutsbedrijven zijn bezig met aanpassingen in de infrastructuur en de bouw start direct na de bouwvak (week van 16 augustus).

maandag 2 augustus 2021

Bouwterrein

maandag 2 augustus 2021

Bouwterrein (1)

donderdag 20 mei 2021

Start werkzaamheden nutsbedrijven

Bewoners en omwonenden ontvingen deze week een brief over de voorbereidende werkzaamheden aan de Julianastraat in Zoutkamp. Op maandag 31 mei a.s. starten de nutsbedrijven met de voorbereidingen voor de aanleg van water en elektra.

dinsdag 18 mei 2021

Zoutkamp bouwterrein Julianastraat

Het bouwterrein is gereed. 

vrijdag 16 april 2021

Plegt-Vos bouwt woningen in Zoutkamp

Donderdag 15 april ondertekenden Jordan Lingsma (commercieel-directeur van Plegt-Vos) en Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder van Wierden en Borgen) het contract voor de bouw van 8 woningen in Baflo en 8 in Zoutkamp. In beide dorpen worden 4 levensloopwoningen en 4 seniorenwoningen gebouwd. Rond juli 2021 starten de werkzaamheden en de verwachting is dat de woningen begin 2022 opgeleverd worden.

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwbouw in Zoutkamp? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij bouwinformatie en andere belangrijke documenten.