Tooltip content here Menu

Meedenken en meepraten

We willen graag dat je als huurder met ons meedenkt en meepraat. Want je weet hoe het is om in jouw huis en buurt te leven. Er zijn allerlei mogelijkheden om mee te denken en te doen. 

In projecten denken huurders mee in projectcommissies. In sommige wijken en buurten zijn buurtcommissies actief. Ook zijn er wijkvertegenwoordigers die verbonden zijn aan de huurdersorganisatie.

We hebben ook een digitaal huurderspanel. Met het invullen van een korte vragenlijst help je onze dienstverlening verbeteren. 

Wil je meedenken over het project in jouw straat of buurt? Dan is de projectcommissie misschien iets voor jou. 

De projectcommissie vertegenwoordigt de bewoners van een straat of wijk waar wij een project uitvoeren. Zij denken doorlopend mee met het projectteam en hebben nauw contact met de andere bewoners in de straat. Interesse? Neem contact op met de woonconsulent van het project.

Heb je ideeën over het woningblok waar je woont? Dan vind je het misschien leuk om mee te praten in een bewonerscommissie.

Hoe wordt het nog mooier en prettiger wonen in je woningblok? En wat kan Wierden en Borgen hierin voor je doen? Neem contact met ons op als je hier interesse in hebt en wilt meedenken. Dan kijken we met je of er al een bewonerscommissie is, waarin je kan meedoen.

Wil je meedenken over thema's die voor alle huurders belangrijk zijn? Dan moet bij onze huurdersorganisaties zijn.

De drie huurdersorganisaties zijn belangrijke overlegpartners voor Wierden en Borgen. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen die voor onze huurders van belang zijn, zoals het huurbeleid, de huurverhoging en het sociaal plan. Zij behartigen de belangen van huurders.

Digitaal huurderspanel: Denk jij met ons mee?

Omdat huurders het beste weten wat er speelt

Iedere huurder kan lid worden van ons digitaal huurderspanel. Via korte vragenlijsten kan je meedenken over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld over het verbeteren van onze dienstverlening of over wonen. We willen je daarbij betrekken. Jij als huurder weet namelijk het beste wat er speelt. Dus: meld je aan en doe mee. Jouw mening doet ertoe!

Wat kan je verwachten?

Als lid van ons huurderspanel ontvangt je een aantal keer per jaar een korte vragenlijst van ons. Wij versturen de vragenlijsten via Onderzoekdoen.nl. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 minuten. Na afloop krijg  je de uitslag en hoor je ook wat we ermee doen. 

Via het onderstaande formulier meld je je aan voor het panel. 

Meld je aan

Aanmeldformulier

Alle invulvelden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uitschrijven is altijd mogelijk via een knop in de uitnodigingsmail.

Liever even contact? Dat kan.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:30-16:30 uur en op vrijdag tot 12:00 uur.