Meedenken en meepraten

Header afbeelding

We willen graag dat u als huurder met ons meedenkt en meepraat. Want u weet hoe het is om in uw huis en buurt te leven. Vaak hebben huurders creatieve en goede ideeën. Daar kunnen we wat mee!

In projecten denken huurders mee in projectcommissies. Daarnaast zijn in sommige wijken en buurten buurtcommissies actief. Ook zijn er wijkvertegenwoordigers die verbonden zijn aan de huurdersorganisatie. Lijkt het u leuk om af en toe een korte vragenlijst in te vullen om onze dienstverlening te verbeteren? Dan is het digitale huurderspanel misschien iets voor u. Kortom: allerlei mogelijkheden om mee te denken en te doen.   

Wilt u meedenken over het project in uw straat of uw buurt? Dan is de projectcommissie misschien iets voor u. 

De projectcommissie vertegenwoordigt de bewoners van een straat of wijk waar een project plaatsvindt. Zij denken doorlopend mee met het projectteam en onderhouden nauw contact met de andere bewoners in de straat. Interesse? Neem contact op met de woonconsulent van het project.

Hebt u ideeën over het complex waar u woont? Dan vindt u het misschien leuk om mee te praten in een bewonerscommissie.

Hoe wordt het nog mooier en prettiger wonen in het complex? En wat kan Wierden en Borgen hierin betekenen? Neem contact met ons op als u hier interesse hebt en wilt meedenken. Dan kijken we met u of er al een bewonerscommissie is, waarin u kunt meedraaien.

Wilt u meedenken over thema's die voor alle huurders belangrijk zijn? Dan moet bij onze huurdersorganisaties zijn.

De drie huurdersorganisaties zijn belangrijke overlegpartners voor Wierden en Borgen. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen die voor onze huurders van belang zijn, zoals het huurbeleid, de huurverhoging en het sociaal plan. Zij behartigen de belangen van huurders.

Denkt u met ons mee?

Meld u aan voor ons digitale huurderspanel

Wierden en Borgen heeft een digitaal huurderspanel. Deelnemende huurders krijgen de kans om mee te denken over verschillende onderwerpen. Zo betrekken we onze huurders zo vroeg mogelijk bij het ontwikkelen van nieuwe communicatiemiddelen, dienstverlening of zelfs nieuw beleid.

Wat kunt u verwachten?

Als lid van ons huurderspanel ontvangt u een aantal keer per jaar een korte vragenlijst van ons. Wij versturen de vragenlijsten via Onderzoekdoen.nl. Via het onderstaande formulier meld u zich aan voor het panel. Uitschrijven is altijd mogelijk via een knop in de uitnodigingsmail.

Aanmeldformulier

Liever even contact? Dat kan.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:30-16:30 uur en op vrijdag tot 12:00 uur.