Meedenken en meepraten

Header afbeelding

We willen graag dat u als huurder met ons meedenkt en meepraat. Want u weet hoe het is om in uw huis en buurt te leven. Vaak hebben huurders creatieve en goede ideeën. Daar kunnen we wat mee! In projecten denken huurders mee in projectcommissies. Daarnaast zijn in sommige wijken en buurten buurtcommissies actief. Ook zijn er wijkvertegenwoordigers die verbonden zijn aan de huurdersorganisatie. Kortom: allerlei mogelijkheden om mee te denken en te doen.   

Op Stee Wierden&Borgen Lsfotografie 134

Meedenken in een project

Wilt u meedenken over het project in uw straat of uw buurt? Dan is de projectcommissie misschien iets voor u. 

De projectcommissie vertegenwoordigt de bewoners van een straat of wijk waar een project plaatsvindt. Zij denken op structurele basis mee met het projectteam en onderhouden nauw contact met de andere bewoners in de straat. Interesse? Neem hiervoor contact op met de woonconsulent van het project. 

Vonc Oktober 2019 Op Stee #2 2019 Lsfotografie 059

Meepraten over uw complex

Hebt u ideeën over het complex waar u woont? Dan vindt u het misschien leuk om mee te praten in een bewonerscommissie.

Hoe wordt het nog mooier en prettiger wonen in het complex? En wat kan Wierden en Borgen hierin betekenen? Neem contact met ons op als u hier interesse in hebt. Dan kijken we met u of er al een bewonerscommissie is, waarin u kunt meedraaien.

Ondertekening Sociaalplan 0378 071119 0771

Meedenken over beleid

Wilt u meedenken over thema's die voor alle huurders belangrijk zijn? Dan moet bij onze huurdersorganisaties zijn.

De drie huurdersorganisaties zijn belangrijke overlegpartners voor Wierden en Borgen. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen die voor onze huurders van belang zijn, zoals het huurbeleid, de huurverhoging en het sociaal plan. Zij behartigen de belangen van huurders in de volle breedte.

Liever even contact? Dat kan.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:30-16:30 uur en op vrijdag tot 12:00 uur.