Tooltip content here Menu

Versterking, afspraken en vergoedingen

Door gaswinning hebben we regelmatig last van aardbevingen in Groningen. Misschien heb je al te maken met de gevolgen van de aardbevingen of krijg je hier in de toekomst mee te maken. Er komt dan veel op je af. Wierden en Borgen vindt het belangrijk dat je veilig woont. Daarom begeleiden en ondersteunen we je zo goed mogelijk.

We werken samen

Samen met organisaties

Voor de aanpak van je woning werken we samen met andere organisaties, zoals de gemeente waar je woont, de Nationaal Coördinator Groningen (NCG), het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) en aannemers. Op de website van de NCG vind je een handig overzicht van alle betrokken organisaties en hun contactgegevens.

Samen met huurders

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op. We kijken samen met je naar een antwoord op je vraag of zoeken naar een passende oplossing. Ook kan je contact met ons opnemen als je ideeën hebt hoe we samen met je kunnen werken aan fijn wonen in jouw gemeente.

Samen met andere woningcorporaties: Kr8

Dertig procent van de te versterken woningen in het aardbevingsgebied is bezit van woningcorporaties. Daarom bundelen de acht woningcorporaties in het aardbevingsgebied al een aantal jaren hun Kr8en op het gebied van de versterkingsopgave, schade-afhandeling en waardedaling. Dat doen ze onder de naam Kr8.

Versterking, afspraken en vergoedingen

Versterking en bestuurlijke afspraken

Vergoedingen

Liever even contact? Dat kan.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:30-16:30 uur en op vrijdag tot 12:00 uur.