Ons woningaanbod

Woningstichting Wierden en Borgen verhuurt ruim 6.700 sociale huurwoningen, van Stad tot Wad. De woningen zijn verdeeld over twee verschillende gebieden: de gemeenten Het Hogeland, Loppersum en Westerkwartier in het wadgebied en de gemeente Groningen in de stad. 

Een woning zoeken in 'Wad'?

Zoekt u een woning in de gemeenten Het Hogeland, Loppersum en Westerkwartier en de voormalige gemeente Ten Boer? Van 26 februari tot en met 3 maart om 10.00 uur adverteren wij geen woningaanbod en kunt u zich niet inschrijven. We stappen in deze periode over naar WoningNet Boven Groningen. Vanaf 3 maart om 10.00 uur kunt u zich inschrijven op www.woningnetbovengroningen.nl. Meer weten over de overstap? Lees dan het nieuwsbericht over de overstap.

Woningaanbod in Wad

 • Gemeente Het Hogeland
  Bedum, Noordwolde, Zuidwolde, Onderdendam, Eenrum, Hornhuizen, Houwerzijl, Kloosterburen, Leens, Mensingeweer, Pieterburen, Schouwerzijl, Ulrum, Vierhuizen, Warfhuizen, Wehe-den Hoorn, Westernieland, Zoutkamp, Zuurdijk, Adorp, Baflo, Den Andel, Rasquert, Sauwerd, Winsum, Oldenzijl, Oudeschip, Roodeschool en Uithuizermeeden
 • Loppersum
  Garrelsweer, Garsthuizen, Loppersum, Middelstum, Stedum, Westeremden en Wirdum
 • Westerkwartier
  Ezinge, Feerwerd, Garnwerd
 • Gemeente Groningen (voormalig gemeente Ten Boer)
  Garmerwolde, St. Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Woltersum

Een woning zoeken in 'Stad'?

Zoekt u een woning in de gemeente Groningen? Bezoek dan de website van Woningnet Groningen. Hier kunt u zich inschrijven en het woningaanbod in de gemeente Groningen bekijken. Via de site reageert u ook op beschikbare woningen.

Woningaanbod in Stad

Wij hebben woningen in verschillende wijken in de gemeente Groningen:

 • Hoogkerk
 • Oosterhoogebrug
 • Middelbert / Engelbert