Uitschrijven

Heeft u een huurwoning gevonden? Dan schrijven wij u automatisch uit als woningzoekende. Uw inschrijftijd en de opgebouwde inschrijftijd vervalt. Wilt u op een later moment voor een andere woning van Wierden en Borgen in aanmerking komen? Schrijft u zich dan opnieuw in.

Hoe kan het dat ik ben uitgeschreven als woningzoekende?

Als u een woning van ons accepteert, schrijven wij u uit als woningzoekende. Ook als u niet reageert op een woningaanbieding schrijven we u uit. Uw inschrijving is een jaar geldig. Elk jaar moet u uw inschrijving verlengen. Wij nodigen u per e-mail uit om uw inschrijving te verlengen. Reageert u niet? Dan ontvangt u van ons een e-mail waarin staat dat u bent uitgeschreven.

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende bij Woningstichting Wierden en Borgen omdat ik niet op tijd heb betaald. Kan ik dit ongedaan maken?

Als u ons binnen 12 maanden een email stuurt of belt, kunnen wij uw uitschrijving ongedaan maken. Reageert u niet binnen 12 maanden? Dan is uw uitschrijving definitief en vervalt uw inschrijftijd. U kunt zich altijd opnieuw inschrijven.

Ik ga samenwonen, maar sta alleen ingeschreven. Kan mijn partner bij mijn inschrijving gezet worden?

Ja, dat is mogelijk. Log in met uw woningzoekende account om uw gegevens te wijzigen. In het overzicht voegt u uw partner toe. Neemt u, in het geval dat het adres van uw partner anders is dan dat van u, telefonisch contact op met Wierden en Borgen om het gewijzigde account definitief te maken.

Ik wil me uitschrijven als woningzoekende, wat kan ik doen?

Bent u ingeschreven bij Woningnet? Dan kunt u zich online uitschrijven.

Als u uw inschrijving bij Wierden en Borgen wilt beëindigen, kunt u uw inschrijving laten verlopen. Dit betekent dat u niets hoeft te doen als u een verzoek voor verlenging krijgt. Wilt u zich per direct uitschrijven? Stuur dan een email of brief met het verzoek om u uit te schrijven.
U vermeldt hierin in ieder geval uw naam, adres, geboortedatum n telefoonnummer.

Ik wil mijn partner verwijderen van de woninginschrijving. Hoe geef ik dit door?

Wij kunnen dit voor u aanpassen. Wij adviseren u dit verzoek schriftelijk in te dienen en door u beiden ondertekend. Lukt dit niet  neem dan contact met ons op via telefoonnummer .

Vervalt mijn inschrijving als ik een woning accepteer?

Ja, nadat u een woning heeft geaccepteerd schrijven wij u uit als woningzoekende. Uw opgebouwde inschrijftijd vervalt dan ook. Wilt u later voor een andere woning van Wierden en Borgen in aanmerking komen? Dan moet u zich opnieuw bij ons inschrijven.