Nieuws

21 oktober 2021

Hogeland Eemsdelta

Op donderdagmiddag 21 oktober overhandigde de SP een manifest aan Matthieu van Olffen, directeur-bestuurder van Wierden en Borgen. In het manifest vraagt de SP de woningcorporatie om meer zeggenschap, vakkundig onderhoudswerk en adequate klachtenafhandeling.

14 oktober 2021

Loppersum Nieuwbouw

Twintig leerlingen van openbare basisschool Prinses Beatrix uit Loppersum hebben in het kader van de Kinderboekenweek donderdag 14 oktober gekeken bij de nieuwbouwlocatie naast de school. Het thema van de Kinderboekenweek is Worden wat je wil.

Op dinsdag 12 oktober ondertekenden Wierden en Borgen en Van Wijnen een overeenkomst voor de verduurzaming en verbetering van 150 woningen in de dorpen Bedum, Garmerwolde, Onderdendam, Roodeschool, Ten Boer en Uithuizermeeden.

Van 10 tot en met 31 oktober zijn de Bewust Wonen Weken in het Westerkwartier. Dit jaar staat het thema duurzaam wonen centraal. Wierden en Borgen is met de Wiebowagen aanwezig op de weekmarketen in de gemeente om energiepakketten uit te delen aan huurders.

In juni en juli stuurden we een groot deel van onze huurders een uitnodiging voor een onderzoek. In dit onderzoek vroegen we naar de tevredenheid over onze communicatie. We delen de resultaten in dit nieuwsbericht.