Nieuws

15 juni 2021

Leefbaarheid

De Gabrielflat in Hoogkerk kreeg een nieuw terras met palmbomen, lantaarns en bloembakken. Dat is mogelijk dankzij financiële steun van Kringloopplus Groningen, donateurs en het leefbaarheidsbudget van Wierden en Borgen.

15 juni 2021

Onderzoek

Bent u huurder bij Wierden en Borgen? Dan ontvangt in de week van 14 juni misschien de vraag van onderzoeksbureau Enneüs om mee te doen aan een kort onderzoek.

07 juni 2021

Wiebowagen

Donderdag 3 juni kwam onze gloednieuwe Wiebowagen voor het eerst in actie in Uithuizermeeden. De bewoners van het sloop-nieuwbouwproject Prins Bernardstraat en Koningin Wilhelminastraat konden geheel coronaproof in gesprek met de medewerkers van Wierden en Borgen.

Samen met huurdersorganisaties, andere corporaties en de Gemeente Groningen vragen we politieke partijen in Den Haag de (ver)huurdersheffing af te schaffen. Door meer geld voor bouwen en verduurzamen houden we onze huurwoningen betaalbaar en de wachtlijsten kort.

25 mei 2021

Huurprijs

Goed nieuws voor alle huurders van een sociale huurwoning: u krijgt dit jaar geen huurverhoging! Vanwege corona zijn veel mensen in financiële problemen gekomen. Daarom heeft de overheid besloten om voor 2021 geen jaarlijkse huurverhoging door te voeren.