Tooltip content here Menu

Nieuws

14 september 2023

Nieuws

Samen met Jorritsma Bouw ondertekenden we begin september een overeenkomst voor de verduurzaming en renovatie van 103 woningen in Hoogkerk. De woningen staan in de Schildersbuurt en de Irenestraat en Pr. Margrietstraat. De werkzaamheden starten aan het einde van dit jaar.

13 september 2023

Verhaal Op Stee

Bijna 61 jaar woonden meneer en mevrouw Kerkhof aan de Coendersstraat in Bedum. Het onderhoud van die woning werd langzamerhand te veel. Sinds januari woont het echtpaar in een gelijkvloers appartement in Bedum. “Wij zijn echte Bedumers, wij willen nergens anders wonen.”

31 augustus 2023

Op Stee

Jack, Harrold en Ronald zijn de wijkbeheerders van Wierden en Borgen. Ze zijn veel op pad en in de wijk of buurt te vinden. De kans is dus groot dat je een van hen wel eens door de straat hebt zien lopen. Deze drie mannen zijn de oren en ogen van Wierden en Borgen.

We helpen huurders graag bij initiatieven om de leefbaarheid in de buurt te verbeteren. Een daarvan is het plaatsen van een buurtkast. Huurder Heleen van Linschoten wil graag iets betekenen voor anderen. Daarom beheert ze een buurtkast aan de Badweg in Loppersum.

13 juli 2023

Nieuws

In het eerste halfjaar van 2023 heeft Woongroep Marenland, samen met vier Groningse woningcorporaties (waaronder Wierden en Borgen), de verdeling van haar woningbezit verder uitgewerkt.

06 juli 2023

Nieuws

Op 3 juli schudden de directeuren van woningcorporaties Wierden en Borgen en Wold & Waard elkaar de hand over de overdracht van bijna 180 woningen in het Westerkwartier. De huurders in Ezinge, Garnwerd en Feerwerd een nieuwe verhuurder: woningcorporatie Wold & Waard.

05 juli 2023

Weerwaarschuwing

Vandaag raast storm Poly over het land. Verklein de kans op schade: sluit deuren en ramen en ruim losliggende tuinspullen op. Toch schade? Lees in dit bericht wat je kan doen.

04 juli 2023

Nieuws

Op dinsdag 4 juli werd de vlag uitgehangen voor het bereiken van het hoogste punt van 10 nieuwe sociale huurwoningen in de Oranjebuurt in Uithuizermeeden. De bouw van de duurzame en aardbevingsbestendige woningen verloopt voorspoedig!

30 juni 2023

Nieuws

Aan de Zuiderstraat in Middelstum gaan we klimaatadaptief bouwen. Er moeten 14 klimaatadaptieve, duurzame en toekomstbestendige sociale huurwoningen komen. Samen met de bewoners, Specht architectuur en stedenbouw en de gemeente Eemsdelta wordt het plan verder uitgewerkt.

06 juni 2023

Nieuws Op Stee

Deze dagen ontvangen al onze huurders de Op Stee weer in de brievenbus. In deze editie staan weer mooie huurdersverhalen en informatie over Wierden en Borgen. Heb je de puzzel opgelost? Stuur je antwoord naar opstee@wierdenenborgen.nl.