Tooltip content here Menu

Actie voor huurders tijdens Bewust Wonen Weken Westerkwartier

Geplaatst op maandag 11 oktober 2021

Wierden en Borgen rijdt tijdens de Bewust Wonen Weken met de Wiebowagen door de gemeente Westerkwartier. Dit doen we samen met de gemeente, andere woningcorporaties en huurdersplatform Westerkwartier. Tijdens de Bewust Wonen Weken van 10 t/m 31 oktober kunnen huurders in de Wiebowagen gratis een tas vol energiebespaarproducten halen.

Gratis hulp bij energiebesparing

Net als voorgaande jaren besteden we tijdens de Bewust Wonen Weken aandacht aan veilig en prettig wonen. Dit jaar staat het thema duurzaam wonen centraal. Huurders kunnen daarom een gratis tas vol energiebespaarproducten halen ter waarde van 70 euro.

Er is onder andere keuze uit ledlampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop en tochtstrippen. De producten brengen comfort én zijn vriendelijk voor het milieu. Met de duurzame producten besparen huurders ieder haar op hun energiekosten.

Wiebowagen in Ezinge, Feerwerd en Garnwerd

De Wiebowagen van Wierden en Borgen rijdt op 22 oktober tussen 08.30 en 12.00 uur door de dorpen Ezinge, Feerwerd en Garnwerd. De precieze tijden zijn niet bekend, u kunt ongeveer van dit programma uitgaan:

08.30 - 09.30 uur Ezinge

09.45 - 10.45 uur Feerwerd

11.00 - 12.00 uur Garnwerd

De contactkeet van Wold & Waard staat op de weekmarkten en rijdt op andere dagen door de dorpen in het Westerkwartier. Huurders kunnen bij de contactwagens terecht om hun tas met bespaarproducten zelf samen te stellen.

Er is ook een mogelijkheid om de producten online te bestellen. Meer informatie over de actie, de markten, de rijroute van de keten en over de Bewust Wonen Weken leest u op www.bewustwonenweken.nl.

De Bewust Wonen Weken worden ieder jaar georganiseerd door de gemeente Westerkwartier, het Huurdersplatform Westerkwartier en de woningcorporaties Wold & Waard en Wierden en Borgen.