Tooltip content here Menu

Een bloemenpakket en ijs voor de huurders van Wierden en Borgen in de Molukse wijk

Geplaatst op maandag 19 juli 2021

Op maandag 19 juli was de oplevering van 49 verbeterde en verduurzaamde woningen van Wierden en Borgen in de Molukse wijk in Hoogkerk. Door de aanpassingen zijn de woningen weer klaar voor de toekomst. Een bijzonder moment voor de bewoners in de Molukse wijk en Wierden en Borgen. Na een intensief voortraject, veel bewonersgesprekken en een bewogen corona jaar, is hiermee het project afgerond. 

 

Goede samenwerking

Dit project kenmerkte zich door de goede samenwerking tussen de verschillende partijen. Deze bijzondere wijk vroeg om een bijzondere aanpak, dat snapte aannemer Jorritsma Bouw maar al te goed. Er was veelvuldig overleg met de wijkraad Dewan, de bewonerscommissie en Wierden en Borgen. Alle partijen wisten elkaar goed te vinden, vond ook Cherissa, bewoner uit de wijk: “We zijn Wierden en Borgen dankbaar dat het achterstallige onderhoud is erkend en  is opgepakt door de corporatie en Jorritsma Bouw. Onze wijk heeft een ware metamorfose ondergaan. De Molukse bewoners zijn zeer tevreden. Nog een paar laatste opleverpunten en dan is het project helemaal klaar.”

Feestelijke afsluiting

Alle bewoners in de wijk ontvingen als oplevercadeau een bloemenpakket voor in de tuin. Ook was er een ijscoman die ijsjes uitdeelde aan de bewoners in de wijk. Op deze manier wilden Wierden en Borgen en Jorritsma Bouw de bewoners bedanken voor hun begrip en medewerking tijdens de bouw.