Tooltip content here Menu

Het hoogste punt nieuwbouw is bereikt in Zoutkamp en Baflo!

Geplaatst op maandag 22 november 2021

Na de zomer is aannemer Plegt-Vos in opdracht van Wierden en Borgen gestart met de bouw van vier seniorenwoningen en vier gezinswoningen in Baflo en Zoutkamp. Nu is het hoogste punt bereikt! Naar goed gebruik vierden zij dit op 19 november met een broodje kroket. De woningen worden begin 2022 opgeleverd.  

 

Senioren- en gezinswoningen

In elk dorp komen vier seniorenwoningen en vier gezinswoningen. De seniorenwoningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. De gezinswoningen hebben een badkamer en een mogelijkheid voor een slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers. Aan alle doelgroepen is dus gedacht. 

Duurzaam bouwen

De woningen krijgen een warmtepomp, zonnepanelen en een warmte terugwin installatie. Ook worden ze goed geïsoleerd en zijn ze erg luchtdicht. Dit is goed voor het milieu en zorgt voor een laag energieverbruik.

Kijkmiddag huurders

Als de elektriciteit en de vloerverwarming is gelegd, is het tijd voor een kijkmoment. De nieuwe huurders ontvangen in januari een uitnodiging om hun toekomstige woning te bekijken.

Volg de projecten

Benieuwd naar de voortgang van de projecten? Volg de projecten dan online via https://www.wierdenenborgen.nl/zoutkamp en https://www.wierdenenborgen.nl/baflo .