Tooltip content here Menu

Nieuwe website 10 mei live gegaan

Geplaatst op maandag 10 mei 2021

De nieuwe website van Wierden en Borgen is live! Op deze website kunnen huurders terecht voor informatie over álles wat gaat over het wonen in hun huis: van reparaties tot de leefbaarheid in de buurt. Nieuw zijn de projectpagina’s waar projecten updates plaatsen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor e-mailalerts van nieuwe updates. De meest recente updates zijn ook op de homepage te zien. Een frisse look met meer huurders en medewerkers in beeld, prachtige foto’s van wonen in Groningen en prettig geordende informatie.

Verbeterde dienstverlening

Een goed werkende website is essentieel voor de online dienstverlening. De oude website voldeed niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. Deze vernieuwing past bij de professionalisering van de digitale dienstverlening van Wierden en Borgen.

Met input van huurders

Huurder Jenny Berends-Zuur dacht samen met de huurdersorganisaties mee over de nieuwe website: “De oude site was een puzzel. Als je bijvoorbeeld op ‘aardbevingsschade’ zocht, kreeg je 25 resultaten. Niet handig, zeker niet voor mensen die niet zo digitaal vaardig zijn. De nieuwe site is overzichtelijker en nodigt uit tot interactie tussen Wierden en Borgen en huurders van alle leeftijden. Je kunt makkelijk dingen vinden en de site voelt als een warm welkom. De site is echt voor huurders. Vaktermen en zakelijke teksten ontbreken. Daar wordt een site niet beter van.”

"We zijn erg blij met dit resultaat! Als team hebben we ons best gedaan voor eenvoudige teksten en logische webpagina's. We hopen dat de websitebezoekers eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Feedback? Dan horen we graag!"

Anneke Wierenga (midden)
Communicatieadviseur Wierden en Borgen