Tooltip content here Menu

Speciale Woonupdate over projecten in Hoogkerk en Groningen

Geplaatst op vrijdag 14 mei 2021

Vorige week viel bij onze huurders in Hoogkerk en Groningen een speciale editie van de Woonupdate op de mat. We maakten deze editie samen met de huurdersvereniging Hoogkerk-Noorddijk e.o.. Aanleiding was de prestatieovereenkomst die we in de zomer van 2019 met de huurdersvereniging en de gemeente Groningen hebben gesloten. De opgave was om ongeveer 700 woningen in Hoogkerk en Oosterhoogebrug aan te pakken. Inmiddels is er veel werk verzet en staat er nog veel te gebeuren. Hier wilden we de huurders graag samen over informeren.

Huurders aan het woord

In de Woonupdate Special komen huurders uit verschillende straten aan het woord. Zij vertellen het verhaal over het project in hun buurt of straat en waar ze zoal tegenaan liepen. Ook staat er een overzicht in van de lopende projecten. Wethouder Van der Schaaf en Maarten Groen, senioradviseur van de Woonbond vertellen hoe zij terugkijken op de samenwerking met Wierden en Borgen en de huurdersvereniging.

Trots

De huurdersvereniging is ontzettend trots. Niet alleen op het resultaat van de Woonupdate Special, maar ook op waar we nu staan in de samenwerking. En daar doen we het voor! Want samen komen we verder.

Woonupdate Special Huurdersvereniging Hoogkerk-Noorddijk & Wierden en Borgen