Tooltip content here Menu

Uitdeelactie energiebespaarproducten: ‘Zo wordt het ook echt gebruikt’

Geplaatst op donderdag 24 november 2022

Wierden en Borgen gaat de komende tijd met de Wiebowagen door verschillende dorpen om energiebespaarproducten uit te delen. Van tevoren kunnen huurders zelf kiezen welke producten ze willen. Zoals ledlampen, een deurborstel of radiatorfolie. We toeren door het hele werkgebied van Wierden en Borgen: van Zoutkamp tot Hoogkerk. Onze eerste stop was op 23 en 24 november in Hoogkerk en Ten Boer. 

Direct naar:

Een goede eerste actieweek

‘Het was een hele goede eerste actieweek’, aldus een enthousiaste Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder van Wierden en Borgen). ‘Wat ik er zo goed aan vind? Dat huurders eerst zelf de bespaarproducten uitkiezen. En dat we de producten niet klakkeloos uitdelen, maar dat er tijd is voor uitleg over het gebruik. Zo zijn onze vakmannen aanwezig om te helpen. Niet iedereen weet tenslotte hoe je bijvoorbeeld radiatorfolie plaatst. Daar werd flink gebruik van gemaakt. Ook waren er huurders die een afspraak maakten met de vakmannen voor een later moment. Dat is heel goed. Zo worden de producten die we uitdelen, ook echt gebruikt.’

Ook voor jou

Deze bespaarproducten bieden we aan al onze huurders aan. Dus ook aan jou! Ook jij krijgt van tevoren een uitnodigingbrief. Hierin staat waaruit je kunt kiezen. In totaal kan je voor een waarde van €50,- zelf kiezen waar jij het meeste aan hebt.

Wanneer bij jou in de buurt?

De komende tijd toeren we door het hele werkgebied van Wierden en Borgen: van Zoutkamp tot Hoogkerk. Dus: we komen ook bij jou in de buurt. Wil je weten wanneer?