Tooltip content here Menu

Wierden en Borgen onderzoekt communicatiemiddelen

Geplaatst op dinsdag 15 juni 2021

Huurt u bij Wierden en Borgen? Dan ontvangt u in de weken van 14 en 21 juni misschien de vraag van onderzoeksbureau Enneüs om mee te doen aan een kort onderzoek. Onder de huurders die de vragenlijst invullen, verloten we toegangskaarten voor een uitje in Groningen.

Wat onderzoeken we?

We houden onze huurders graag op de hoogte van belangrijke informatie én we willen goed bereikbaar zijn. Daarom zetten we verschillende communicatiemiddelen en -kanalen in, zoals de website, huurdersmagazine Op Stee en social media.

Maar maken onze huurders ook gebruik van al deze communicatiemiddelen? En past dit bij de manier waarop zij het liefst informatie ontvangt? Daar willen we met dit onderzoek achter komen.

Met de resultaten van het onderzoek verbeteren we onze dienstverlening. Zou houden we huurders in de toekomst nog beter en passender op de hoogte.

Uitnodiging: digitaal of per post

Onafhankelijk onderzoeksbureau Enneüs voert het onderzoek digitaal en per post uit. Huurders met een e-mailadres ontvangen een bericht in hun mailbox. Een groot deel van de huurders zonder e-mailadres ontvangt een uitnodiging per post.

Anonieme deelname

Deelname aan het onderzoek is volledig anoniem. Antwoorden zijn niet te herleiden naar een persoon en worden niet gedeeld.

Vragen over deelname aan het onderzoek

Heeft u een vraag over het onderzoek, maar staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met de helpdesk van onderzoeksbureau Enneüs.

Ik heb een uitnodiging, maar deelnemen lukt niet. Wat kan ik doen?

Bij vragen en technische problemen kunt u contact opnemen met de helpdesk van Enneüs door te mailen naar helpdesk@enneus.nl. Op werkdagen tussen 9.00 en 17:30 uur kunt u ook bellen met (050) 20 53 048.

Mijn e-mailadres is bekend bij Wierden en Borgen, maar ik heb geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?

Alle huurders van Wierden en Borgen met een e-mailadres ontvangen de uitnodiging om deel te nemen per mail. Als u geen uitnodiging heeft ontvangen, kan het zijn dat uw e-mailadres niet bekend is bij ons of dat bij ons een ander e-mailadres bekend is dan u gebruikt.

Ik heb geen e-mailadres, maar wil wel graag meedoen aan het onderzoek. Wat kan ik doen?

We hebben een steekproef samengesteld uit de huurders zonder e-mailadres. Als u in deze steekproef zit, ontvangt u een brief met een uitnodiging. Als dat niet het geval is, kunt u dit keer helaas niet meedoen aan het onderzoek.