Tooltip content here Menu

Wierden en Borgen stapt over op WoningNet voor regio Boven Groningen

Geplaatst op donderdag 30 januari 2020

Wierden en Borgen heeft er voor gekozen haar woningaanbod in de gemeenten Het Hogeland, Westerkwartier, Loppersum en voormalig gemeente Ten Boer in de toekomst aan te bieden via WoningNet. Met deze overstap kunnen wij ons aanbod nog beter presenteren aan geïnteresseerde woningzoekenden.

Wat merkt u van de overstap?

Zodra Woningnet Boven Groningen online is, plaatsen wij ons woningaanbod op deze site. Actieve woningzoekenden ontvangen op een later moment bericht. In dit bericht geven we daarin aanvullende informatie over de overstap naar Woningnet Boven Groningen en de datum waarop dit plaatsvindt.

Bezoek WoningNet

Vernieuwing Woningnet Groningen

Naast deze overstap wordt ook Woningnet Groningen vernieuwd. Door de update is WoningNet Groningen van 5 tot en met tot 11 februari niet bereikbaar. In deze periode voert Woningnet onderhoudswerkzaamheden uit om de website te verbeteren, zodat wij u ook in deze regio nog beter kunnen helpen bij het vinden van een woning. Dit betekent dat u tijdelijk niet kunt reageren op ons woningaanbod.

Op 11 februari kunt u weer op de website terecht voor het woningaanbod in Groningen. Als u vlak voor 5 februari op een woning reageert en bovenaan de kandidatenlijst staat, kunt u uw reactie op een woningaanbieding telefonisch of per mail aan ons kenbaar maken. Voor vragen kunt u altijd bellen naar ons Woonpunt.