Tooltip content here Menu

WoningNet heeft een nieuwe website: DAK

Geplaatst op maandag 18 december 2023

WoningNet heeft een nieuwe website: DAK. De naam van de nieuwe website voor de regio Groningen is: groningen.mijndak.nl en voor de regio Boven Groningen: bovengroningen.mijndak.nl. Gebruik jij de DAK app al? Dan is de nieuwe website voor jou herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op die van de DAK app. 

Zoeken op kaart, meteen zien waar de woning staat

Een van de meest gevraagde functies op de oude website is een goede kaartweergave. Op de nieuwe website zie je naast het woningaanbod direct een grote kaart met de locaties van de woningen. Klik je op een woning op de kaart? Dan zie je in de woninglijst direct om welke woning het gaat.

Ingelogd blijven, direct jouw persoonlijke woningaanbod zien

Op de nieuwe website kun je ervoor kiezen om Ingelogd te blijven. 95% van onze bezoekers op de oude website loggen direct in om naar het woningaanbod te gaan. Kies je ervoor om ingelogd te blijven? Dan zie je bij je volgende bezoek aan de website meteen jouw persoonlijke woningaanbod. Wel zo makkelijk!

Het aanbiedingsproces, stap voor stap zien wat er gebeurt

Als je hebt gereageerd op een woning zie je op de oude website niet wat er verder gebeurt. Je hebt geen idee waar je op wacht of wat je verder nog kunt doen. Dit is aangepast. Het hele aanbiedingsproces wordt nu stap voor stap beschreven. Hierdoor weet jij beter hoe het er met de woning voor staat. Je ziet bijvoorbeeld dat de documenten van de kandidaat voor je op de lijst nog worden gecontroleerd. Of dat je jouw reactie om de woning te bekijken al hebt doorgegeven. Zo hoef je je nooit meer af te vragen wat er allemaal gebeurt met de woning.

Nieuw berichtencentrum, altijd op de hoogte van het laatste nieuws

We willen graag dat je snel en makkelijk op de hoogte gehouden wordt van alles wat belangrijk voor jou is. In het berichtencentrum zie je meteen of er een belangrijk bericht voor je is. Van nieuw aanbod dat voldoet aan je wensen, tot een vraag of je je inkomen kunt aanpassen. Je vindt het allemaal onder Berichten. Ook interessant nieuws uit de regio kun je hier direct lezen. Jouw persoonlijke berichten en nieuws meteen zichtbaar. Handig en snel!

Jouw profiel in een nieuw jasje


Jouw profiel is nu een duidelijke en overzichtelijke pagina. Zo kan je nog eenvoudiger je gegevens aanpassen. Dan zorgt WoningNet voor het woningaanbod dat bij jou past.

Vergrootbare afbeelding: Screenshot van de website DAK van aanmaken eigen profiel

Woonwensen? Gebruik de Woonwenswizard!

Heb je wensen waaraan jouw nieuwe woning moet voldoen? Deze kun je in 6 simpele stappen invullen. Hiervoor gebruik je de Woonwenswizard. In je woningaanbod zie je dan direct of de woning past bij jouw woonwensen. Dat wordt woonwensmatch genoemd. Deze woonwensmatch zie je achter elke woning als je bent ingelogd.

Jouw woningaanbod is automatisch gesorteerd op Match met je wensen. De woningen die het beste bij jouw woonwensen passen staan bovenaan. Wil je op iets anders sorteren? Bijvoorbeeld op prijs of hoe lang je nog hebt om te reageren? Klik dan op Match met je wensen. Je kunt dan voor een andere sortering kiezen. En met het pijltje rechts kun je het woningaanbod in de fijnste volgorde zetten. Zo maak je jouw woningaanbod nog persoonlijker.

Kom je er toch nog niet uit? Bekijk dan de nieuwe informatie pagina

Alle informatie op 1 overzichtelijke pagina. Met een zeer uitgebreide en slimme zoekbalk kom je heel eenvoudig bij het antwoord op je vraag! Ook kun je alle informatie terugvinden als je zoekt in de Onderwerpen. Heb je liever persoonlijk contact? De contactgegevens vind je terug onderaan de pagina Informatie. Met Informatie vind je snel het antwoord op je vraag.