Tooltip content here Menu

Walfridusbuurt

De woningen aan de Walfriduslaan, Coendersstraat en Ludgerstraat zijn mooie woningen met een beeldbepalende uitstraling in de wijk. Een stukje ‘oud Bedum’ met karakter. De afgelopen jaren hebben we een aantal van deze woningen verbeterd. Nu hebben we besloten de andere woningen ook te verbeteren en te verduurzamen. Gevels, vloeren en daken worden geïsoleerd, Ook voeren we groot onderhoud uit. De buitenzijde wordt geschilderd en we vervangen keukens, badkamers en toiletten als dat nodig is.

 

Project in het kort

  • Renovatie en verduurzaming
  • 78 woningen
  • Walfriduslaan, Ludgerstraat, Coendersstraat

Voortgang

  • In voorbereiding

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Stefan Praamstra
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Benno Jacobs
Woonconsulent

woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

De projectcommissie stelt zich voor

dinsdag 12 december 2023

Graag stellen we hier de projectcommissie Walfridusbuurt aan je voor.
Een groep enthousiaste bewoners die hun steentje willen bijdragen om dit project tot een succes te maken.
Ze geven gevraagd en ongevraagd advies en denken met ons mee. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt over het project. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met één van de projectconsulenten.

Op de foto staan van links naar rechts:
Bo Scheeringa, Dineke Venhuizen, Remmie van Nieff, Betsie Kramer en Anton Senneker.

De bewonersgesprekken zijn begonnen

dinsdag 10 oktober 2023

Deze week zijn we begonnen met de eerste bewonersgesprekken. We starten met de bewoners van de Ludgerstraat, daarna volgen de Coendersstraat en de Walfriduslaan.

Het is nu ook mogelijk om zelf een bewonersgesprek in te plannen. De bewoners van de Ludgerstraat ontvangen hier deze week een brief over.

Informatieavonden voor de Walfridusbuurt

donderdag 29 juni 2023

Wat gaan jullie doen? Wanneer beginnen jullie? Kan ik in mijn huis blijven wonen? Zomaar wat vragen tijdens de informatiebijeenkomsten op 19 en 22 juni. De opkomst was groot. Bijna 90% van de bewoners van de Walfridusbuurt is langs gekomen en daar zijn we blij mee.  Inmiddels hebben alle bewoners een brief van ons ontvangen met een samenvatting van de informatiebijeenkomst. Later gaan we met alle bewoners nog individueel in gesprek. En heb je in de tussentijd toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwe Woonupdate Bedum Special

maandag 18 juli 2022

Alle bewoners van Bedum ontvangen deze week de Woonupdate Bedum Special in de bus.
Een speciale, eenmalige uitgave met een compleet overzicht van alle projecten in Bedum. En leuke interviews met de wethouder, bewoners en de voorzitter van de huurdersorganisatie HEG. 

Aansluiten gas en elektra

woensdag 4 mei 2022

Deze week is de firma Hak gestart met het aansluiten van de gerenoveerde woningen. De aannemer Vuurboom zal vervolgens de woningen afwerken. Waarop wij deze woningen dan ook zo spoedig mogelijk weer gaan verhuren.

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de Walfridusbuurt? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze belangrijke documenten.

Woonupdates

Hier plaatsen wij onze woonupdates