Tooltip content here Menu

Walfridusbuurt

Header afbeelding

De woningen aan de Walfriduslaan, Coendersstraat en Ludgerstraat zijn mooie woningen met een beeldbepalende uitstraling in de wijk. Een stukje ‘oud Bedum’ met karakter. De afgelopen jaren hebben we een aantal van deze woningen verbeterd. Nu hebben we besloten de andere woningen ook te verbeteren en te verduurzamen. Gevels, vloeren en daken worden geïsoleerd, Ook voeren we groot onderhoud uit. De buitenzijde wordt geschilderd en we vervangen keukens, badkamers en toiletten als dat nodig is.

 

Project in het kort

  • Renovatie en verduurzaming
  • 78 woningen
  • Walfriduslaan, Ludgerstraat, Coendersstraat
Wiebo vakman

Voortgang

  • In voorbereiding

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Stefan Praamstra
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Op Stee Wierden&Borgen Lsfotografie 140

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Benno Jacobs
Woonconsulent

woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

donderdag 29 juni 2023

Informatieavonden voor de Walfridusbuurt

Wat gaan jullie doen? Wanneer beginnen jullie? Kan ik in mijn huis blijven wonen? Zomaar wat vragen tijdens de informatiebijeenkomsten op 19 en 22 juni. De opkomst was groot. Bijna 90% van de bewoners van de Walfridusbuurt is langs gekomen en daar zijn we blij mee.  Inmiddels hebben alle bewoners een brief van ons ontvangen met een samenvatting van de informatiebijeenkomst. Later gaan we met alle bewoners nog individueel in gesprek. En heb je in de tussentijd toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

maandag 18 juli 2022

Nieuwe Woonupdate Bedum Special

Alle bewoners van Bedum ontvangen deze week de Woonupdate Bedum Special in de bus.
Een speciale, eenmalige uitgave met een compleet overzicht van alle projecten in Bedum. En leuke interviews met de wethouder, bewoners en de voorzitter van de huurdersorganisatie HEG. 

woensdag 4 mei 2022

Aansluiten gas en elektra

Deze week is de firma Hak gestart met het aansluiten van de gerenoveerde woningen. De aannemer Vuurboom zal vervolgens de woningen afwerken. Waarop wij deze woningen dan ook zo spoedig mogelijk weer gaan verhuren.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de Walfridusbuurt? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.