Tooltip content here Menu

Alle projecten Garrelsweer

In Garrelsweer heeft Wierden en Borgen 54 woningen. Een deel hiervan gaat mee met de dorpsversterking. In 2023 gaat de dorpsversterking van start. De woningen aan de Ockingeheemlaan 2 t/m 28 gaan we slopen en vervangende nieuwbouw voor terugbouwen.

 

Project in het kort

  • Versterking
  • 54 woningen
  • Garrelsweer

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start 2023
  • Gereed 2025

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Barbera Folkers
Projectconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

Bewonersavond

woensdag 5 april 2023

Op 14 maart hebben de bewoners te horen gekregen dat de Directeur-bestuurder besloten heeft om over te gaan op het slopen van de woningen. De verwachting is dat de bewoners binnen een paar weken de officiële brief in de bus krijgen met het sloopbesluit. Vanaf dat moment zal het Sociaal Plan voor hun in gaan. Op dit moment zijn alle keukentafelgesprekken bezig.

Aannemers presentaties

woensdag 5 april 2023

Gisteravond hebben de drie geselecteerde aannemers gepresenteerd. Dit waren Plegt-Vos Noord, Van Wijnen Groningen en Jorritsma Bouw. Alle bewoners hebben nu de tijd tot 6 april om eventuele vragen aan te leveren. Stemmen kan tot 20 april. In de week van 24 april wordt de aannemer van Fase 2 bekend gemaakt.

Aannemersselectie inloopavond

woensdag 8 maart 2023

Vorige week hebben zes bewoners de brief op de mat gekregen dat hun woning opgenomen wordt in de dorpsversterking. De volgende dag kregen ze vanuit Gemeente Eemsdelta het stembiljet voor de aannemersselectie. Gisteravond, 7 maart, was er een inloopbijeenkomst voor de bewoners van Fase 2 & buitengebied. De komende dagen hebben de bewoners nog de tijd om hun voorkeur voor aannemer door te geven op het stembiljet.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat we doen in Garrelsweer? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update in één van de projecten plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.