Tooltip content here Menu

Dorpsversterking Garrelsweer

In 2022 is de Dorpenaanpak in het leven geroepen. Dit is een initiatief van Gemeente Eemsdelta en Nationaal Coördinator Groningen (NCG). Samen hebben ze het doel om de versterkingsoperatie efficiënter en duidelijker te maken voor Groningen. De dorpenaanpak is er nu voor vier dorpen. Waaronder Garrelsweer. Van Wierden en Borgen zitten er 6 woningen in de dorpsversterking.

 

Project in het kort

  • Versterken en Verduurzamen
  • 8 woningen
  • Kerkepad en Ockingeheemlaan, Garrelsweer

Voortgang

  • In uitvoering
  • Start 2023
  • Oplevering 2025

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Barbera Folkers
Projectconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

Aannemers presentaties

woensdag 5 april 2023

Gisteravond hebben de drie geselecteerde aannemers gepresenteerd. Dit waren Plegt-Vos Noord, Van Wijnen Groningen en Jorritsma Bouw. Alle bewoners hebben nu de tijd tot 6 april om eventuele vragen aan te leveren. Stemmen kan tot 20 april. In de week van 24 april wordt de aannemer van Fase 2 bekend gemaakt.

Aannemersselectie inloopavond

woensdag 8 maart 2023

Vorige week hebben zes bewoners de brief op de mat gekregen dat hun woning opgenomen wordt in de dorpsversterking. De volgende dag kregen ze vanuit Gemeente Eemsdelta het stembiljet voor de aannemersselectie. Gisteravond, 7 maart, was er een inloopbijeenkomst voor de bewoners van Fase 2 & buitengebied. De komende dagen hebben de bewoners nog de tijd om hun voorkeur voor aannemer door te geven op het stembiljet.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van (projectspecificatie)? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.