Tooltip content here Menu

Alle projecten Groningen

 

 

Projecten in het kort

  • Orchidee- en Speenkruidstraat: renovatie 220 woningen
  • Stadsweg: renovatie
  • P. Waijerstraat: renovatie

Voortgang projecten

  • Orchideestraat en Speenkruidstraat; afgerond
  • P. Waijerstraat en Stadsweg: in voorbereiding

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Paula Zuidema
Projectconsulent
projecten-hg@wierdenenborgen.nl 

Dit doen we in Groningen

Orchidee- en Speenkruidstraat

Afgerond voorjaar 2023

Recente updates

De keukentafelgesprekken zijn in volle gang!

woensdag 25 oktober 2023

We hebben al veel bewoners gesproken tijdens een keukentafelgesprek. De aankomende weken krijgt de rest van de bewoners ook een gesprek. Hopelijk kunnen we snel melden dat het akkoord binnen is en de renovatie doorgaat voor alle woningen. We wachten nog wel op goedkeuring van de Gemeente Groningen. 

Degene die het werk voor ons gaat uitvoeren is Aannemersbedrijf Rottinghuis. Je kunt ze de aanstaande tijd wat vaker vinden in de wijk om de werkzaamheden voor te bereiden. We werken druk aan de planning, zodra dit definitief is communiceren we dit met de bewoners. Ook ontvangen omwonenden een bericht over de planning in verband met eventuele overlast en werkverkeer. 

 

Bouwvakvakantie

dinsdag 8 augustus 2023
De bouwvakvakantie is begonnen. Na de vakantie gaan wij weer verder met de voorbereidingen en nemen we contact op voor de keukentafelgesprekken. Deze vinden plaats in september/oktober. We bespreken dan met de bewoners de werkzaamheden en hun persoonlijke situatie.

De tekeningen zijn klaar

dinsdag 8 augustus 2023
Voor dit project heeft de architect de tekeningen gemaakt en ingediend bij de Gemeente Groningen. We wachten op goedkeuring vanuit de gemeente om de plannen definitief te maken.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden en plannen in Groningen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.