Tooltip content here Menu

Middelstum Zuid-Oost

Aan de Florastraat 4 t/m 10, Groensingel 40 t/m 46 en Klaproosstraat hebben de bewoners te horen gekregen dat de woningen gesloopt gaan worden. Dit project wordt getrokken door NCG. Het gaat hier om 16 woningen. 

Door de overname van Marenland op 1 november 2023, is dit project voor ons groter geworden. Hierom is de naam van deze pagina verandert van 'Florastraat Middelstum', naar 'Middelstum Zuid-Oost'.

 

Project in het kort

  • Sloop 16 woningen
  • Nieuwbouwplannen in ontwikkeling
  • Aardbevingbestendig & duurzaam

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start sloop laatste kwartaal 2024
  • Verwachte oplevering begin 2026

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Projectconsulenten Aardbevingsgebied
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

Kerstpresentje NCG

woensdag 22 december 2021

Gisteren is de NCG langs geweest bij onze bewoners van de Florastraat met een banketstaaf en een nieuwsbrief. 

Ook Wierden en Borgen wenst iedereen fijne kerstdagen en een goed 2022 toe!

Irene de Vries heeft vakantie van 27 december 2021 tot en met 9 januari 2022. 10 januari zijn wij weer bereikbaar voor u.

Bewonersavond geleid door gemeente Eemsdelta en NCG

woensdag 10 november 2021

De eerste avond dat alle 44 huishoudens waren uitgenodigd om samen te komen in zalencentrum Vita Nova in Middelstum. De avond stond in het teken van de wijkvernieuwing in Middelstum Zuid-Oost. Door architectbureau Specht werd er een terugblik gedaan op de wijkschouwing en de conclusies die daaruit voort kwamen. 

Tijdens de avond was er ruimte voor vragen stellen, zorgen delen en tips geven. Onder de 44 huishoudens vallen 4 woningen van Wierden en Borgen. De overige woningen zijn particulier eigendom of van Woongroep Marenland.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de plannen aan de Florastraat in Middelstum? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.