Tooltip content here Menu

Alle projecten Stedum

In Stedum worden verschillende woningen de komende jaren aangepakt. Van versterking en verduurzaming tot sloop-nieuwbouw. We delen de aanpak in verschillende fases, die deels opvolgend, deels gelijk zullen lopen. Hieronder staan alle projecten. Alles volgen? Laat dan uw e-mailadres achter onderaan deze pagina. U kunt ook de deelprojecten volgen. 

Project in het kort

  • Bouwimpuls
  • Nij Nittersum
  • Weemweg 2 t/m 22

Uitvoering

  • Start werkzaamheden 2022
  • Uitvoering t/m 2025

Contact met ons

Vragen? Stel ze gerust!

Martin Jan Post
Projectconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Dit doen we in Stedum

Recente updates

De sloop is een feit

woensdag 5 april 2023

Deze week zijn de daadwerkelijke sloopwerkzaamheden gestart. De afgelopen dagen zijn ze begonnen met het verwijderen van de dakpannen. Vandaag is de kraan begonnen met de woningen af te breken.

Eerste paar woningen weer opgeleverd

maandag 27 maart 2023

Op 10 en 24 maart zijn de eerste vijf woningen weer opgeleverd aan de bewoners. De reacties zijn positief, maar ook dat de versterkte en verduurzaamde woning wennen is. Ook hebben de bewoners zelf een nieuwe keuken, badkamer en toilet mogen uitzoeken. De komende weken gaan de volgende 5 huishoudens verhuizen naar de tijdelijke woningen van Nationaal Coördinator Groningen  (NCG).

Begin van de nieuwe fase: Sien Jensema Hörn!

vrijdag 27 januari 2023

In de eerste weken van januari zijn de eerste vijf huishoudens van de Sien Jensema Hörn verhuisd naar de Tijdelijke Huisvesting in Stedum. De sloopwerkzaamheden zijn afgerond. Van Wijnen is weer begonnen met de opbouw.

Nieuw ontwerp

vrijdag 27 januari 2023

Op 13 december is het nieuwe ontwerp gepresenteerd aan het dorp en belangstellenden. De opkomst was groot! Ook uit omliggende dorpen waren er mensen gekomen. Er werd veelal positief gereageerd op de plannen. 

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van alle projecten Stedum? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.