Tooltip content here Menu

Weemweg 2 t/m 22 Stedum

Aan de Weemweg 2 t/m 22 staan drie blokken met woningen. Bij deze woningen is er sprake van gespikkeld bezit. Vier woningen zijn van Wierden en Borgen. De overige woningen zijn in particulier eigendom. NCG is in dit project de opdrachtgever voor het slopen en nieuwbouwen van de woningen. Eind 2023 is de sloop van de woningen begonnen. Oplevering zal rond het einde van 2024 zijn.

 

Project in het kort

  • Sloop/nieuwbouw
  • NCG, particulieren en Wierden en Borgen
  • VDM woningen

Voortgang

  • In uitvoering
  • Start 2023
  • Oplevering eind 2024

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Martin Jan Post
Projectconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

Hoogste punt gevierd

donderdag 18 april 2024

Op woensdag 17 april stond de bouwplaats aan de Weemweg 2-22 in het teken van een hoogste punt viering. Bewoners vierden dit samen met alle partijen die bij de bouw betrokken zijn.

Start bouw

dinsdag 6 februari 2024

Half januari is VDM gestart met de bouw van de nieuwe woningen aan de Weemweg in Stedum. Dit loopt voorspoedig. De bewoners ontvangen binnenkort een nieuwbrief over de voortgang van de bouw. 

Sloop woningen

woensdag 3 januari 2024

De woningen aan de Weemweg 2 t/m 22 in Stedum zijn in december gesloopt. Na de kerstvakantie start aannemer VDM met de bouw van de nieuwe woningen. We verwachten dat de nieuwe woningen eind 2024 klaar zijn.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van (projectspecificatie)? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.