Tooltip content here Menu

Nieuwbouw appartementen Marskramer

Aan de Marskramer in Ten Boer gaan wij 15 appartementen bouwen. Geveke Bouw gaat de opdracht uitvoeren. Deze appartementen zijn bedoeld voor jong volwassenen tussen de 23 en 34 jaar. De appartementen krijgen 2 slaapkamers en een eigen balkon. We bouwen op een braak liggend terrein, die aan de Marskramer en Standwerker grenst. De bouw is in april 2024 gestart. De oplevering verwachten we rond de zomer 2025.

Project in het kort

  • Nieuwbouw
  • 15 woningen
  • Marskramer

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start bouw 2024
  • Oplevering 2025

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Cees Kuipers
Projectleider
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Het plan

De appartementen hebben 2 slaapkamers en een buitenruimte. Op de begane grond is dat een terrasje. Op de verdiepingen is dat een balkon. Elk appartement krijgt een eigen gecombineerde lucht-ventilatie-warmtepomp. Hierdoor hoeven er geen buiten-units op het dak te staan. Deze warmtepomp zorgt ook voor het ventilatiesysteem in de woning.

Op de begane grond heeft elk appartement een eigen berging van 5 vierkante meter. Ook is er een grote gezamenlijke berging. Hier kunnen de fietsen geplaatst worden. Om op de verdieping te komen, kan je kiezen tussen de lift of de trap.

Een leuk feitje over de gevel! Deze wordt niet gemetseld, maar we gebruiken 'click-brick'. Dat zijn bakstenen die op elkaar geklikt worden.

Recente updates

1e paal 15 appartementen Ten Boer

maandag 22 april 2024

De 1e paal is geheid op woensdag 17 april door Ida Douma voorzitter van Huurdersorganisatie HEG.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het project? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.