Tooltip content here Menu

Sloop en nieuwbouw Groene Zoom en Herepad

Aan de Groene Zoom 69 t/m 73 en Herepad 14 t/m 19 komen nieuwe woningen. De bewoners zijn in juni 2023 geïnformeerd over de voorgenomen sloop- en nieuwbouw van de woningen. De woningen worden naar verwachting in 2024 gesloopt, de nieuwe woningen zijn in 2025 klaar. De plannen voor de nieuwbouw worden ontwikkeld in overleg met een projectcommissie van bewoners.

 

Project in het kort

  • Nieuwbouw
  • Kleine gezinswoningen
  • Groene Zoom 69 t/m 73, Herepad 14 t/m 19

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start bouw 2024
  • Oplevering 2025

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Barbera Folkers
Projectconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

Buurtschouw

maandag 26 februari 2024

Woensdagmiddag 24 januari is de buurtschouw geweest voor het Herepad-Groene zoom in Ten Boer. Bijna alle bewoners waren aanwezig om samen met de architect een rondje om de woningen te lopen. De woonwensen voor de woningen en de buurt zijn besproken. De architect gaat nu samen met Wierden en Borgen en de gemeente Groningen de uitkomsten bespreken. Wanneer hier een schetsontwerp van gemaakt is wordt dit gedeeld tijdens de bewonerscommissie.

Eerste bijeenkomst

woensdag 5 juli 2023

Op 20 juni hebben de bewoners de eerste bijeenkomst gehad. Hierbij was onze manager Vastgoed, André Giezen aanwezig. Samen met het Projectteam is er verteld dat Wierden en Borgen de woningen wil vervangen voor nieuwbouw. Dit nieuws was wel even schrikken. De rest van de avond is er gesproken over het Sociaal Plan en hoe we dit proces samen gaan doorlopen. Op dit moment zijn de eerste keukentafelgesprekken bezig.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van (projectspecificatie)? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.