Tooltip content here Menu

Dorpsversterking Wirdum

In 2022 is de Dorpenaanpak in het leven geroepen. Dit is een initiatief van Gemeente Eemsdelta en Nationaal Coördinator Groningen (NCG). Samen hebben ze het doel om de versterkingsoperatie efficiënter en duidelijker te maken voor Groningen. De dorpenaanpak is er nu voor vier dorpen. Waaronder Wirdum. Van Wierden en Borgen zitten er 42 woningen in de dorpsversterking.

 

Project in het kort

  • Versterken en Verduurzamen
  • 42 woningen
  • Wirdum

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start 2024
  • Oplevering 2028

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Projectconsulenten Aardbevingsgebied
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Recente updates

Aannemersselectie presentaties

maandag 27 maart 2023

Op maandag 20 maart is er weer een informatiebijeenkomst geweest. Tijdens deze avond hebben drie aannemers zich gepresenteerd. De drie waren Jorritsma Bouw, Plegt-Vos Noord en Hesco Bouw. De bewoners hebben tot 4 april, 16.00 uur om te stemmen. 

Aannemersselectie procedure

vrijdag 27 januari 2023

Op maandag 23 januari is de tweede bijeenkomst geweest over de dorpsversterking. Op deze avond werd er uitleg gegeven over de procedure om de aannemer te selecteren. Om iedere bewoner de kans te geven om er fysiek bij te zijn, werd de presentatie drie keer gegeven. Ook konden bewoners online live meekijken. 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de dorpsversterking in Wirdum? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.