Tooltip content here Menu

Huurdersmagazine Op Stee deze week in de brievenbus

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

Deze week ontvangen al onze huurders de Op Stee weer in de brievenbus. Dat is het huurdersmagazine van Wierden en Borgen. In deze 2e editie van 2023 staan weer een paar mooie huurdersverhalen, beantwoorden we veel gestelde vragen en geven we tips.

Zo vertelt Ingrid over hoe het is om te wonen in Rasquert en Marcel en Renskje over de zonnepanelen op hun dak. Alfons en Klaas Jochem nemen je mee bij het nieuwbouwproject aan de Zuiderstraat in Middelstum en Denny en Stefanie vertellen trots over hun nieuwe woning in Loppersum. Ook kijken we een dagje mee met een van onze beleidsadviseurs. En geven we tips over zelf klussen en ventileren. Ook beantwoorden we veel gestelde vragen over de overname van woningen van Marenland en de verkoop van woningen aan Wold & Waard. En de huurdersorganisaties vertellen je wat zij zoal voor onze huurders doen.

Ofwel, voor ieder wat wils. Veel leesplezier!

Het magazine niet ontvangen? Of lees je hem liever online? Download dan hieronder de digitale versie.

Download de Op Stee

De Op Stee is het huurdersmagazine van Wierden en Borgen. Het verschijnt twee keer per jaar. Lees hier de vorige edities.

Denny en Stefanie voor hun huis in Loppersum
Foto bij artikel zelf klussen

Meld je aan voor de energiedisplay

Het display geven we in bruikleen. Deelname is vrijwillig en gratis. Wel vragen we of je aan het begin, halverwege en aan het einde van de pilot (juli 2024) een korte vragenlijst in wil vullen. Daarin staan vragen die ons inzicht geven of het display huurders helpt. Aanmelden kan tot 7 januari 2024.