werkzaamheden aan De Vlijt in Bedum

Van 5 februari tot 1 juni 2018 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan De Vlijt in Bedum. Het kantoor van Wierden en Borgen is daardoor minder goed bereikbaar voor bezoekers.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente Bedum. Er wordt nieuwe riolering aangelegd en de nutsvoorzieningen (gas- en waterleiding) worden verlegd. We zetten de werkzaamheden en de gevolgen voor de bereikbaarheid voor u op een rij:

Werkzaamheden: 5 t/m 19 februari 2018

Er worden werkzaamheden aan de water- en gasleiding uitgevoerd. De inrit van ons kantoor is op sommige momenten afgesloten. U bereikt ons kantoor via de tijdelijke doorgang op het terrein van de fysiotherapeut. Uiterlijk na 16 februari is onze eigen inrit weer beschikbaar.

Werkzaamheden: 12 april t/m 9 mei 2018

In deze periode (fase 5) wordt het verkeer dat bestemd is voor het bedrijventerrein naast Wierden en Borgen over ons parkeerterrein geleid. De gemeente heeft een tijdelijke doorgang gecreëerd bij de fysiotherapeut.

Werkzaamheden: 10 mei t/m 1 juni 2018

In deze periode (fase 6) is de toegang vanaf de Waldadrift gestremd. Bezoekers van Wierden en Borgen moeten via de Schoolstraat en De Vlijt, over het naast ons gelegen bedrijventerrein via de tijdelijke doorgang rijden.

Parkeren bij kantoor

U kunt uw auto gewoon op het eigen terrein van Wierden en Borgen parkeren.

Overzicht