Tooltip content here Menu

Schildersbuurt Hoogkerk

Header afbeelding

Voor 79 woningen in Schildersbuurt  in Hoogkerk gaan we een renovatie uitvoeren in bewoonde staat. Om de woningen energiezuiniger te maken gaan we de woningen goed isoleren, zonnepanelen plaatsen en zorgen voor een goede ventilatie. Daarnaast doen we het nodige onderhoud.

Project in het kort

  • Renovatie en onderhoud
  • 79 gezinswoningen
  • H.N. Werkmanstraat, Nico Bulderstraat, C.Jetsesstraat, Jan Bulthuisstraat
Wiebo vakman

Voortgang

  • Start werkzaamheden eind 2023
  • Verwachte eindoplevering: in 2024
Jason Rosaria

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust!

Jason Rosaria
Woonconsulent Projecten
projecten-hg@wierdenenborgen.nl

Paula Zuidema (1)

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust!

Paula Zuidema
Woonconsulent Projecten
projecten-hg@wierdenenborgen.nl

Voorstel voor het plan

Het plan is om deze woningen grondig te renoveren. Ook willen we de woningen verduurzamen. Dat betekent dat we alle buitenmuren, het dak en de vloer gaan isoleren. Ook plaatsen we een vochtregulerende mechanische ventilatie systeem en krijgen de woningen zonnepanelen. Daarnaast doen we het nodige onderhoud en krijgen de woningen waarnodig een nieuwe douche, toilet of keuken. Op de afbeelding is te zien welke werkzaamheden we gaan uitvoeren.

Recente updates

dinsdag 8 augustus 2023

Bouwvakvakantie

De bouwvakvakantie is begonnen. Na de vakantie gaan wij weer verder met de voorbereidingen en nemen we contact op voor de keukentafelgesprekken. Deze vinden plaats in september/oktober. We bespreken dan met de bewoners de werkzaamheden en hun persoonlijke situatie.

donderdag 15 juni 2023

We hebben 70% akkoord behaald op het plan.

We kunnen nu verder met de voorbereidingen!
Ook hebben we de omgevingsvergunning binnen. Nadat we een goede aannemer vinden om het werk te doen maken we hiervoor een planning.

woensdag 1 februari 2023

Bewoners zijn geinformeerd over het plan

Tijdens de inloopmiddagen kregen bewoners informatie over het project.  Alle vragen over de werkzaamheden en regelingen zijn beantwoord. Zo werd het plan duidelijk en weten bewoners wat ze kunnen verwachten.

 

Wiebo en wiebelina

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van wat we doen in de Schildersbuurt in Hoogkerk? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten

Hier plaatsen wij onze woonupdates en andere belangrijke documenten.