Tooltip content here Menu

Irenestraat en Pr. Margrietstraat Hoogkerk

We gaan 24 woningen aan de Irenestraat en Prinses Margrietstraat renoveren en verduurzamen. Tijdens de renovatie gaan we de woningen isoleren, zorgen we voor een goede ventilatie en plaatsen we zonnepanelen. Ook voeren we bij de woningen het nodige onderhoud uit.

Project in het kort

  • Renovatie en verduurzaming
  • 24 woningen
  • Irenestraat 74 t/m 96 en Pr. Margrietstraat 36 t/m 58 Hoogkerk

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start werkzaamheden begin 2024
  • Oplevering eind 2024

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Jason Rosaria
Woonconsulent projecten
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Paula Zuidema
Woonconsulent projecten
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Wat gaan we doen

We gaan de woningen aan de Irenestraat en Prinses Margrietstraat grondig renoveren. Ook gaan we de woningen verduurzamen.

De volgende werkzaamheden gaan we uitvoeren in elke woning: nieuwe groepenkast en uitvoeren onderhoud berging en nieuwe dakbedekking op de berging.

We verduurzamen de woning met: zonnepanelen, dakisolatie en nieuwe dakbedekking voor het dak op de woning, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, mechanische ventilatie en we vervangen de kozijnen met HR++ glas.

Op basis van leeftijd vervangen we de keuken, toilet, badkamer en Cv-ketel.  

Recente updates

De vergunning is verleend!

maandag 20 november 2023

Omdat deze woningen karakteristieke eigenschappen hebben is vergunning van de gemeente nodig. Deze hebben we eindelijk binnen! We starten nu met de definitieve planning van de werkzaamheden.

De keukentafelgesprekken zijn gestart!

maandag 9 oktober 2023

Bewoners krijgen een gesprek thuis met de projectconsulent. Tijdens dit gesprek krijgt de bewoner alles te horen over het project. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden op de renovatie.

We hebben een aannemer gevonden!

donderdag 29 juni 2023

Na verschillende aanmeldingen hebben wij een goede aannemer geselecteerd. Jorritsma gaat de woningen renoveren. Ze zijn volop in voorbereiding en beginnen binnenkort met de opnames van de woningen.

We hebben 70% behaald!

donderdag 23 maart 2023

Dit betekent dat wij een goed voorstel hebben liggen om de plannen uit te voeren. De voorbereidingen voor het project kunnen beginnen. We gaan het plan verder uitwerken en een aannemer zoeken. Ook vragen we de nodige vergunningen aan.

Inloopmiddag Irenestraat en Prinses Margrietstraat.

maandag 6 februari 2023Op 6 februari hielden wij een inloopmiddag voor de bewoners aan de Irenestraat en Prinses Margrietstraat. Wierden en Borgen heeft de plannen voorgesteld. Zo kregen de bewoners een goed beeld van de plannen om hun woning te verbeteren. We kijken terug op een geslaagde middag!

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het project in de Irenestraat en Prinses Margrietstraat? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Belangrijke documenten