Tooltip content here Menu

Schoenerstraat en Middenweg Hoogkerk

Header afbeelding

Project in het kort

  • 28 woningen
  • Middenweg en Schoenerstraat Hoogkerk
  • Renovatie en verduurzaming
Wiebo vakman

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start werkzaamheden eind 2023
  • Oplevering 2024
Paula Zuidema (1)

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Paula Zuidema
Woonconsulent projecten 
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Jason Rosaria

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Jason Rosaria
Woonconsulent projecten 
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Voorstel voor het plan

Het plan is om de woningen aan de Middenweg 30 t/m 44  en de Schoenerstraat 2 t/m 40 grondig te renoveren. Ook willen we de woningen verduurzamen. Dat betekent dat we alle buitenmuren, het dak en de vloer gaan isoleren. Ook komt er isolerend glas in de woningen en krijgen ze zonnepanelen en een hybride warmtepomp. Om de woningen ruimer te maken krijgen ze op de eerste verdieping een extra dakkapel over de hele breedte van de woning. Dit zorgt voor een flinke verbetering van het wooncomfort. 

Recente updates

dinsdag 8 augustus 2023

Bouwvakvakantie

De bouwvakvakantie is begonnen. Na de vakantie gaan wij weer verder met de voorbereidingen en nemen we contact op voor de keukentafelgesprekken. Deze vinden plaats in september/oktober. We bespreken dan met de bewoners de werkzaamheden en hun persoonlijke situatie.

dinsdag 8 augustus 2023

De vergunning is binnen!

De tekeningen zijn door de architect gemaakt en deze zijn ingediend bij de Gemeente Groningen. Het goede nieuws is dat deze zijn goedgekeurd!

woensdag 31 augustus 2022

Precieze tekeningen van de woning

Voor dit project is nu een architect aan de slag om de woningen heel precies op tekening te zetten. Omdat de oude tekeningen van het bouwjaar niet meer voldoen. Deze tekeningen zijn nodig om de plannen vorm te geven. En om de gemeente te informeren over onze plannen.

vrijdag 10 juni 2022

Inloopmiddag Middenweg 30 t\/m 44 en de Schoenerstraat 2 t\/m 40

Op dinsdag 17 mei was er een inloopmiddag voor de bewoners. Hier heeft Wierden en Borgen plannen voorgesteld aan de bewoners. En hebben de bewoners input gegeven op de plannen. Wij kijken terug op een geslaagde middag. Nu hard aan de slag met het vervolg!

Toon meer resultaten
Wiebo leest de krant

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het project in de Schoenerstraat en Middenweg? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.