Bedum 200: Sloop en nieuwbouw Zeeheldenbuurt

Header afbeelding

In de Zeeheldenbuurt in Bedum worden 42 woningen aan de Abel Tasmanstraat, De Ruyterstraat en de Van Speykstraat gesloopt en nieuw gebouwd.  De werkzaamheden starten in 2022.

 

Wiebo vakman

Voortgang

  • In voorbereiding
  • Start 2022
  • Oplevering nog onbekend
Benno

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Benno Jacobs
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Barbera

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Barbera Folkers
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Whatsapp Image 2021 09 23 At 14.31.42 (1)

Contactpersoon

Vragen? Stel ze gerust.

Stefan Praamstra
Woonconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Contactwoning Bedum

Kom in de contactwoning

Heeft u vragen en wilt u persoonlijk contact met uw woonconsulent? We zijn in de buurt! Aan de Abel Tasmanstraat 15 kunt u elke maandag van 14:30 - 16:30 uur binnenlopen.

Benno of Barbera helpt u verder met al uw vragen. Door de coronamaatregelen kunt u niet tegelijkertijd met uw buren in de woning aanwezig zijn. Ziet u dat er al een bewoner aanwezig is in de woning? Wacht u gerust even buiten, u bent vast snel aan de beurt. Komt u liever op afspraak? Neem dan contact met ons op.

Wiebo vakman

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling van deze straten in de Zeeheldenbuurt? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.

Recente updates

donderdag 28 april 2022

Voorbereidingen voor de sloop (en daarna gelukkig de nieuwbouw)

Bijna alle bewoners van de Abel Tasmanstraat en de van Speykstraat zijn verhuist naar hun tijdelijke wisselwoning. De twee laatste bewoners verhuizen zoals het nu lijkt voor de bouwvak naar een andere woning.

Dat betekent dat wij kunnen beginnen met de voorbereidingen voor de sloop. Inmiddels heeft adviesbureau Wierenga al onderzocht of er nog asbest in de woningen aanwezig is. De nutsbedrijven bekijken in week 27 of de woningen afgesloten kunnen worden van gas, water en elektra. Ondertussen benaderen wij een sloopbedrijf om de sloop voor ons uit te voeren. De sloop start naar verwachting eind augustus.

dinsdag 5 april 2022

Er is weer een nieuwe woonupdate!

Afgelopen zaterdag is de nieuwe woonupdate bij de bewoners van de Bedum 200 bezorgd.
Met de laatste informatie over de renovatie en de sloop/nieuwbouw. Een bewoner vertelt over haar ervaringen in een gerenoveerde woning en Danique van Boekema Vastgoedonderhoud legt uit zij de bewoners begeleid tijdens de renovatie. U vindt de woonupdate onder aan deze pagina bij interessante documenten. Veel leesplezier!

vrijdag 28 januari 2022

Wisselwoningen Abel Tasmanstraat

De bewoners van de Abel Tasmanstraat krijgen binnenkort te horen naar welke wisselwoning ze gaan verhuizen per april 2022.

donderdag 23 december 2021

Ja, die wil ik!

De bewoners aan de Abel Tasmanstraat hebben hun nieuwbouwwoning gekozen. Waar de één wel wat voelt voor een flexibele woning kiest de ander voor een ruime gezinswoning. Mooi om te zien dat iedereen zijn of haar plekje heeft gekozen. De keuzes zijn schriftelijk aan alle bewoners bevestigd. NU gaan we ons verder voorbereiden op de sloop en de nieuwbouw

donderdag 23 december 2021

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Geniet van de mooie momenten met elkaar!

 

Ook tussen kerst en oud en nieuw zijn wij bereikbaar via telefoon of email. 

maandag 20 december 2021

Tot en met 14 januari '22 vervalt het inloopspreekuur

Tot en met 14 januari '22 zit Nederland in een lockdown. Daarom vervalt het inloopspreekuur in onze contactwoning. We hopen het inloopspreekuur na 14 januari weer op te starten. In de tussentijd kunt u ons wel gewoon bereiken via email en telefoon. We wensen u ondanks alles fijne feestdagen toe.

Toon meer resultaten

Welkom in de contactwoning

Heeft u vragen en wilt u persoonlijk contact met uw woonconsulent? We zijn in de buurt! Aan de Abel Tasmanstraat 15 organiseren wij vanaf 10 mei elke maandag van 14:30 - 16:30 uur een inloopmiddag.

Benno of Jason helpt u verder met al uw vragen. Door de coronamaatregelen kunt u niet tegelijkertijd met uw buren in de woning aanwezig zijn. Ziet u dat er al een bewoner aanwezig is in de woning? Wacht u gerust even buiten, u bent vast snel aan de beurt.

Komt u liever op afspraak? Neem dan contact met ons op.

Voortgang Zeeheldenbuurt

Abel Tasmanstraat, De Ruyterstraat en Van Speykstraat (gele en blauwe huisjes).

Kaartje Zeeheldenbuurt
  • De Ruyterstraat 1-29 (tijdpad nog bepalen)
  • Abel Tasmanstraat 9-23 en 22-30 (start april 2022)
  • Abel Tasmanstraat 2-20 en Van Speykstraat 4-10 (start april 2022)